Нафтагас - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 16/09/2018 06:00 Металац - Нафтагас 31 - 27
2.коло 23/09/2018 08:00 Нафтагас - Раднички 35 - 25
3.коло 30/09/2018 05:00 Славија - Нафтагас 47 - 27
4.коло 06/10/2018 05:00 Нафтагас - Потисје Плетекс 25 - 38
5.коло 13/10/2018 06:00 Сента - Нафтагас 34 - 28
6.коло 21/10/2018 07:30 Нафтагас - Далматинац 35 - 31
7.коло 27/10/2018 03:30 Црепаја - Нафтагас 32 - 32
8.коло 04/11/2018 03:00 Нафтагас - ПИК Пригревица 24 - 23
9.коло 11/11/2018 08:30 Панчево - Нафтагас 32 - 23
10.коло 22/11/2018 08:00 Војвода Степа - Нафтагас 28 - 29
11.коло 24/11/2018 05:30 Сомборелектро - Нафтагас 37 - 23
12.коло СЛОБОДАН - Нафтагас -
13.коло 08/12/2018 05:00 Нафтагас - Будућност 33 - 33
14.коло 28/03/2019 05:30 Нафтагас - Металац 29 - 32
15.коло 10/03/2019 07:00 Раднички - Нафтагас 26 - 32
16.коло 17/03/2019 06:00 Нафтагас - Славија 29 - 30
17.коло 23/03/2019 07:00 Потисје Плетекс - Нафтагас 33 - 29
18.коло 30/03/2019 04:30 Нафтагас - Сента 35 - 16
19.коло 07/04/2019 06:00 Далматинац - Нафтагас 28 - 19
20.коло 17/04/2019 07:30 Нафтагас - Црепаја 30 - 22
21.коло 21/04/2019 08:00 ПИК Пригревица - Нафтагас 27 - 23
22.коло 04/05/2019 06:00 Нафтагас - Панчево 35 - 34
23.коло 11/05/2019 07:00 Нафтагас - Војвода Степа 33 - 34
24.коло 18/05/2019 05:00 Нафтагас - Сомборелектро 26 - 35
25.коло Нафтагас - СЛОБОДАН -
26.коло 01/06/2019 12:00 Будућност - Нафтагас 44 - 29