Друга лига ''Војводина''
Жене 2023/2024

Врбас

Врбас
16
(5)

Јабука (ж)

Јабука
(16)
34
5.коло Jaбука - замена домаћинства 21/10/2023 16:00

Врбас

Играч гол 2` дк МВП
Аврамовић Драгана
0 0
Бубања Анђела
3 0
Булатовић Милица
0 0
Вујичић Лана
0 0
Вујичић Ника
2 0
Вујичић Тијана
0 0
Ивић Јована
4 1
Ковач Ања
2 0
Марковић Јелена
5 1
Марковић Лара
0 0
Марковић Милица
0 0
Милановић Милица
0 0
Милановски Милица
0 0
Мирковић Мила
0 0
Родић Дуња
0 0
Ројевић Христина
0 0
Трифуновић Јелена
0 0

Јабука (ж)

Играч гол 2` дк МВП
Ангеловски Анђела
2 0
Антић Бојана
0 0
Геогијевски Александра
2 0
Дејановски Андреа
8 0
Димовски Ива
0 0
Димчић Марта
0 0
Додевски Уна
5 0
Змајковски Николина
0 0
Крстић Ана
1 0
Лечић Дуња
0 0
Мареш Искра
1 0
Павков Бранислава
0 0
Павлов Јована
5 0
Сабо Сара
2 0
Симић Јелена
0 0
Стаменкоски Наталија
3 0
Тримовски Теодора
0 0
Чуљаковски Николина
3 0
Миленковић Дуња
2 0

Службена лица, записник и број гледалаца

А судија: Владимир Бакша
Б судија: Стефан Николовски
Делегат: Милош Каран
Број гледалаца: 64 Записник

Остале утакмице екипа у такмичењу

Коло Утакмица Рез
1.
Врбас-Нафтагас (ж)
12-20
2.
Оџаци-Врбас
29-24
3.
Врбас-Мокрин
17-29
4.
Темерин 2-Врбас
31-18
5.
Врбас-Јабука (ж)
16-34
6.
Халас Јожеф 2-Врбас
36-24
7.
Врбас-Сонта
26-23
8.
Врбас-Петроварадин
16-28
9.
Беочин 1959-Врбас
42-32
10.
Нафтагас (ж)-Врбас
26-29
11.
Врбас-Оџаци
25-37
12.
Мокрин-Врбас
38-28
13.
Врбас-Темерин 2
15-31
14.
Јабука (ж)-Врбас
28-20
15.
Врбас-Халас Јожеф 2
26-12
16.
Сонта-Врбас
28-31
17.
Петроварадин-Врбас
23-28
18.
Врбас-Беочин 1959
32-37
Коло Утакмица Рез
1.
Јабука (ж)-Мокрин
29-22
2.
Темерин 2-Јабука (ж)
27-23
3.
Јабука (ж)-Сонта
34-17
4.
Јабука (ж)-Халас Јожеф 2
37-6
5.
Врбас-Јабука (ж)
16-34
6.
Јабука (ж)-Петроварадин
25-25
7.
Беочин 1959-Јабука (ж)
25-31
8.
Јабука (ж)-Нафтагас (ж)
29-31
9.
Оџаци-Јабука (ж)
26-31
10.
Мокрин-Јабука (ж)
29-31
11.
Јабука (ж)-Темерин 2
22-26
12.
Сонта-Јабука (ж)
27-35
13.
Халас Јожеф 2-Јабука (ж)
14-25
14.
Јабука (ж)-Врбас
28-20
15.
Петроварадин-Јабука (ж)
29-22
16.
Јабука (ж)-Беочин 1959
23-17
17.
Нафтагас (ж)-Јабука (ж)
27-25
18.
Јабука (ж)-Оџаци
26-29