Делегирање - Друга лига ''Војводина''

2023/2024
Мушкарци група А Мушкарци група Б Жене Плеј-оф мушкарци Плеј-аут

Мушкарци група А


14. коло

17/03/2024
19:30
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Далматинац
Риђица
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 14053
16/03/2024
20:00
Шид
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 14055
17/03/2024
20:00
Рума
Рума
Рума
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 14056

13. коло

10/03/2024
20:00
Рума
Путинци
Путинци
Сомбор
Сомбор
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 13049
10/03/2024
17:00
Каћ, Хала "Храм"
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 13051
10/03/2024
18:30
Риђица
Далматинац
Риђица
Рума
Рума
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 13052

12. коло

03/03/2024
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Рума
Рума
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 12045
03/03/2024
19:00
Шид
Далматинац
Риђица
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 12047
03/03/2024
20:00
Рума
Путинци
Путинци
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 12048

11. коло

03/12/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Сомбор
Сомбор
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 11041
03/12/2023
18:00
Шид - замена домаћинства
Рума
Рума
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 11043
02/12/2023
18:00
Каћ, Хала "Храм"
Путинци
Путинци
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 11044

10. коло

25/11/2023
19:00
Шид - замена домаћинства
Сомбор
Сомбор
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 10037
25/11/2023
19:00
Рума
Путинци
Путинци
Далматинац
Риђица
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 10039
25/11/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Марко Рачић

Број утакмице: 10040

9. коло

17/11/2023
19:30
Каћ, Хала "Храм"
Сомбор
Сомбор
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 09033
19/11/2023
20:00
Рума
Рума
Рума
Путинци
Путинци
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 09035
17/11/2023
20:30
Риђица
Далматинац
Риђица
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 09036

8. коло

12/11/2023
20:00
Рума
Путинци
Путинци
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 08030
10/11/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Рума
Рума
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 08031
11/11/2023
18:00
Каћ, Хала "Храм"
Далматинац
Риђица
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 08032

7. коло

05/11/2023
19:30
Риђица
Далматинац
Риђица
Сомбор
Сомбор
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Димитрије Максимовић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 07025
01/11/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 07027
04/11/2023
18:00
Каћ, Хала "Храм"
Рума
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 07028

6. коло

29/10/2023
18:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Путинци
Путинци
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 06021
28/10/2023
19:00
Шид
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 06023
28/10/2023
18:00
Рума
Рума
Рума
Далматинац
Риђица
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 06024

5. коло

22/10/2023
15:30
Рума
Рума
Рума
Сомбор
Сомбор
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 05017
21/10/2023
20:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 05019
21/10/2023
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Путинци
Путинци
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 05020

4. коло

15/10/2023
17:30
Сомбор
Сомбор
Сомбор
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 04013
15/10/2023
17:00
Рума - замена домаћинства
Рума
Рума
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 04015
15/10/2023
17:00
Путинци
Путинци
Путинци
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 04016

3. коло

08/10/2023
18:00
Сомбор - замена домаћинства
Сомбор
Сомбор
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 03009
08/10/2023
19:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Путинци
Путинци
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 03011
06/10/2023
20:00
Каћ
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 03012

2. коло

01/10/2023
18:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 02005
01/10/2023
20:00
Путинци
Путинци
Путинци
Рума
Рума
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 02007
11/10/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Далматинац
Риђица
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 02008

1. коло

28/09/2023
20:30
Шид
Путинци
Путинци
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 01002
23/09/2023
17:00
Рума
Рума
Рума
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 01003
23/09/2023
20:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 01004

Мушкарци група Б


14. коло

17/03/2024
19:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 14053
17/03/2024
19:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 14054
16/03/2024
16:00
Долово
Долово
Долово
Сента
Сента
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 14055
17/03/2024
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Младост
Вршац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 14056

13. коло

10/03/2024
14:00
Зрењанин, Медисон - "Звонко Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
Црепаја
Црепаја
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 13049
10/03/2024
19:30
Сента
Сента
Сента
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 13050
09/03/2024
19:00
Вршац, Хала "Миленијум"
Младост
Вршац
Долово
Долово
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 13051
10/03/2024
18:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Будућност
Алибунар
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 13052

12. коло

03/03/2024
19:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Будућност
Алибунар
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 12045
02/03/2024
20:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Младост
Вршац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 12046
03/03/2024
15:00
Долово
Долово
Долово
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 12047
03/03/2024
14:30
Зрењанин, Медисон - "Звонко Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
Сента
Сента
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 12048

11. коло

03/12/2023
18:00
Сента
Сента
Сента
Црепаја
Црепаја
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 11041
03/12/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 11042
02/12/2023
19:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Долово
Долово
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 11043
03/12/2023
19:00
Вршац, Хала "Миленијум"
Младост
Вршац
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 11044

10. коло

26/11/2023
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Долово
Долово
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 10037
26/11/2023
13:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Будућност
Алибунар
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 10038
25/11/2023
15:30
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 10039
26/11/2023
20:00
Сента
Сента
Сента
Младост
Вршац
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 10040

9. коло

19/11/2023
18:00
Вршац, Хала "Миленијум"
Младост
Вршац
Црепаја
Црепаја
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 09033
18/11/2023
16:00
Јабука
Долово
Долово
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 09034
19/11/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 09035
19/11/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Сента
Сента
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 09036

8. коло

13/11/2023
19:30
Дебељача
Црепаја
Црепаја
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 08029
12/11/2023
14:30
Зрењанин, Спортска хала "Звонимир Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
Долово
Долово
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 08030
12/11/2023
18:00
Сента
Сента
Сента
Будућност
Алибунар
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 08031
12/11/2023
20:00
Вршац, Хала "Миленијум"
Младост
Вршац
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 08032

7. коло

05/11/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Црепаја
Црепаја
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 07025
05/11/2023
15:30
Зрењанин, Спортска хала "Звонимир Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 07026
05/11/2023
18:00
Сента
Сента
Сента
Долово
Долово
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 07027
05/11/2023
18:30
Вршац, Хала "Миленијум"
Младост
Вршац
Будућност
Алибунар
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 07028

6. коло

29/10/2023
19:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 06021
29/10/2023
13:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Сента
Сента
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 06022
28/10/2023
15:00
Долово
Долово
Долово
Младост
Вршац
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 06023
29/10/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 06024

5. коло

22/10/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Црепаја
Црепаја
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 05017
22/10/2023
19:00
Вршац
Младост
Вршац
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 05018
22/10/2023
20:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Долово
Долово
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 05019
22/10/2023
18:00
Сента
Сента
Сента
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 05020

4. коло

15/10/2023
20:00
Црепаја
Црепаја
Црепаја
Сента
Сента
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 04013
15/10/2023
13:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 04014
17/10/2023
20:00
Долово
Долово
Долово
Будућност
Алибунар
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 04015
15/10/2023
16:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Младост
Вршац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 04016

3. коло

08/10/2023
16:00
Долово
Долово
Долово
Црепаја
Црепаја
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 03009
07/10/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 0310
07/10/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 03011
08/10/2023
18:00
Вршац
Младост
Вршац
Сента
Сента
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 03012

2. коло

30/09/2023
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Младост
Вршац
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 02005
30/09/2023
15:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Долово
Долово
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 02006
30/09/2023
16:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Будућност
Алибунар
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 02007
30/09/2023
19:00
Сента
Сента
Сента
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 02008

1. коло

24/09/2023
13:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Црепаја
Црепаја
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 01001
23/09/2023
16:00
Долово
Долово
Долово
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 01002
24/09/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Сента
Сента
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 01003
20/10/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Младост
Вршац
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 01004

Жене


18. коло

27/04/2024
18:00
Сонта
Сонта
Сонта
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Данијела Латас
Судија Б: Вања Шашић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 18086
28/04/2024
12:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Тања Илић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 18087
28/04/2024
20:00
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Оџаци
Оџаци
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 18088
28/04/2024
20:00
Ада
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 18089
27/04/2024
16:00
Врбас
Врбас
Врбас
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 18090

17. коло

21/04/2024
18:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Сонта
Сонта
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 17081
20/04/2024
16:30
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Темерин 2
Темерин
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 17082
21/04/2024
16:00
Елемир
Нафтагас (ж)
Елемир
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 17083
20/04/2024
19:30
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 17084
20/04/2024
16:30
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Врбас
Врбас
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 17085

16. коло

14/04/2024
18:00
Сонта
Сонта
Сонта
Врбас
Врбас
Судија А: Данијела Латас
Судија Б: Вања Шашић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 16076
13/04/2024
13:15
Елемир - замена домаћинства
Темерин 2
Темерин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 16077
13/04/2024
20:30
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 16078
13/04/2024
15:00
Ада
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 16079
14/04/2024
20:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 16080

15. коло

07/04/2024
15:30
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Сонта
Сонта
Судија А: Данијела Латас
Судија Б: Вања Шашић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 15071
07/04/2024
12:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Темерин 2
Темерин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 15072
07/04/2024
14:30
Нови Сад, Слана бара
Петроварадин
Петроварадин
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 15073
06/04/2024
16:30
Врбас
Врбас
Врбас
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 15074
06/04/2024
13:00
Елемир
Нафтагас (ж)
Елемир
Мокрин
Мокрин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Младен Крстић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 15075

14. коло

30/03/2024
18:00
Сонта
Сонта
Сонта
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 14066
31/03/2024
14:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 14067
30/03/2024
15:00
Врбас - замена домаћинства
Јабука (ж)
Јабука
Врбас
Врбас
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 14068
31/03/2024
20:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 14069
31/03/2024
15:30
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 14070

13. коло

24/03/2024
14:00
Елемир
Нафтагас (ж)
Елемир
Сонта
Сонта
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 13061
22/03/2024
19:00
Врбас
Врбас
Врбас
Темерин 2
Темерин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 13062
24/03/2024
17:00
Ада
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 13063
24/03/2024
15:30
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 13064
24/03/2024
12:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 13065

12. коло

17/03/2024
17:00
Сонта
Сонта
Сонта
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 12056
17/03/2024
12:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 12057
17/03/2024
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Врбас
Врбас
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 12058
17/03/2024
15:30
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 12059
17/03/2024
12:30
Зрењанин, Спортска хала "Звонимир Вујин"
Нафтагас (ж)
Елемир
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 12060

11. коло

09/03/2024
17:30
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Сонта
Сонта
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 11051
08/03/2024
19:00
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Темерин 2
Темерин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 11052
10/03/2024
16:00
Ада
Мокрин
Мокрин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 11053
09/03/2024
15:00
Врбас
Врбас
Врбас
Оџаци
Оџаци
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 11054
07/03/2024
17:00
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 11055

10. коло

04/03/2024
19:00
Сонта
Сонта
Сонта
Темерин 2
Темерин
Судија А: Душан Деспотовић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 10046
02/03/2024
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 10047
02/03/2024
16:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 10048
02/03/2024
16:00
Врбас - замена домаћинства
Нафтагас (ж)
Елемир
Врбас
Врбас
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 10049
03/03/2024
12:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 10050

9. коло

19/11/2023
18:00
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Сонта
Сонта
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 09041
19/11/2023
18:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Темерин 2
Темерин
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 09042
19/11/2023
18:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 09043
19/11/2023
14:00
Зрењанин, Спортска хала "Звонимир Вујин"
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 09044
18/11/2023
15:00
Врбас - замена домаћинства
Беочин 1959
Беочин
Врбас
Врбас
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 09045

8. коло

11/11/2023
16:30
Сонта
Сонта
Сонта
Мокрин
Мокрин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Марко Рачић

Број утакмице: 08036
12/11/2023
13:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Димитрије Максимовић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 08037
09/11/2023
21:00
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 08038
12/11/2023
15:00
Ада
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 08039
11/11/2023
15:00
Врбас
Врбас
Врбас
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 08040

7. коло

04/11/2023
14:00
Врбас
Врбас
Врбас
Сонта
Сонта
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 07031
02/11/2023
19:00
Темерин - Замена домаћинства
Нафтагас (ж)
Елемир
Темерин 2
Темерин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 07032
05/11/2023
17:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 07033
05/11/2023
18:30
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 07034
05/11/2023
18:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Мокрин
Мокрин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Никола Мусић
Контролор: Марко Рачић

Број утакмице: 07035

6. коло

29/10/2023
16:00
Сонта
Сонта
Сонта
Оџаци
Оџаци
Судија А: Бранко Радаковић
Судија Б: Никола Бакмаз
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 06026
28/10/2023
14:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Владимир Бакша
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 06027
28/10/2023
16:30
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 06028
28/10/2023
14:00
Ада
Врбас
Врбас
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 06029
29/10/2023
18:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 06030

5. коло

22/10/2023
15:00
Ада
Сонта
Сонта
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 05021
21/10/2023
17:30
Нови Сад, Слана бара
Петроварадин
Петроварадин
Темерин 2
Темерин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 05022
21/10/2023
16:00
Jaбука - замена домаћинства
Врбас
Врбас
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 05023
22/10/2023
12:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 05024
22/10/2023
13:30
Зрењанин, Медисон - "Звонко Вујин"
Нафтагас (ж)
Елемир
Оџаци
Оџаци
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 05025

4. коло

15/10/2023
16:00
Сонта
Сонта
Сонта
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Димитрије Максимовић
Судија Б: Ана Марија Палангетић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 04016
15/10/2023
12:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Врбас
Врбас
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 04017
14/10/2023
19:00
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 04018
15/10/2023
16:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 04019
14/10/2023
16:45
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 04020

3. коло

07/10/2023
17:00
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Сонта
Сонта
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 03011
08/10/2023
12:30
Ада
Темерин 2
Темерин
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 03012
07/10/2023
15:00
Врбас
Врбас
Врбас
Мокрин
Мокрин
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Димитрије Максимовић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 03013
08/10/2023
16:00
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 03014
07/10/2023
18:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 03015

2. коло

01/10/2023
17:00
Сонта
Сонта
Сонта
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 02006
01/10/2023
12:15
Темерин
Темерин 2
Темерин
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Јована Мркшић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 02007
01/10/2023
18:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Никола Бакмаз
Судија Б: Марија Радоичић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 02008
01/10/2023
18:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Врбас
Врбас
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 02009
01/10/2023
13:00
Елемир
Нафтагас (ж)
Елемир
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 0210

1. коло

24/09/2023
12:00
Темерин
Темерин 2
Темерин
Сонта
Сонта
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 01001
24/09/2023
19:00
Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Мокрин
Мокрин
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 01002
24/09/2023
16:30
Ада
Оџаци
Оџаци
Судија А: Димитрије Максимовић
Судија Б: Ана Марија Палангетић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 01003
24/09/2023
18:00
Елемир - замена домаћинства
Врбас
Врбас
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 01004
24/09/2023
16:15
Нови Сад, Слана бара
Петроварадин
Петроварадин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Јована Мркшић
Судија Б: Марија Радоичић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 01005

Плеј-оф мушкарци


8. коло

19/05/2024
18:00
Шид
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 08029
19/05/2024
20:00
Путинци
Путинци
Путинци
Младост
Вршац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 08030
18/05/2024
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Сента
Сента
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 08031
18/05/2024
18:30
Риђица
Далматинац
Риђица
Долово
Долово
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 08032

7. коло

14/05/2024
19:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Путинци
Путинци
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 07025
11/05/2024
17:00
Долово
Долово
Долово
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 07026
12/05/2024
18:00
Сента
Сента
Сента
Далматинац
Риђица
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 07027
13/05/2024
20:00
Вршац
Младост
Вршац
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 07028

6. коло

26/04/2024
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Долово
Долово
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 06021
27/04/2024
17:00
Путинци
Путинци
Путинци
Сента
Сента
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 06022
28/04/2024
18:00
Шид
Младост
Вршац
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 06023
27/04/2024
15:00
Риђица
Далматинац
Риђица
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 06024

5. коло

20/04/2024
19:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 05017
19/04/2024
20:30
Вршац
Младост
Вршац
Далматинац
Риђица
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 05018
21/04/2024
19:00
Сента
Сента
Сента
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 05019
21/04/2024
17:00
Долово
Долово
Долово
Путинци
Путинци
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 05020

4. коло

13/04/2024
19:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 04013
14/04/2024
18:00
Вршац
Младост
Вршац
Путинци
Путинци
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 04014
14/04/2024
19:30
Сента
Сента
Сента
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 04015
14/04/2024
16:00
Долово
Долово
Долово
Далматинац
Риђица
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 04016

3. коло

06/04/2024
16:00
Путинци
Путинци
Путинци
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 03009
06/04/2024
19:00
Шид
Долово
Долово
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Тања Андрић


Број утакмице: 0310
06/04/2024
19:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Сента
Сента
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 03011
06/04/2024
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Младост
Вршац
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 03012

2. коло

30/03/2024
15:00
Долово
Долово
Долово
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 02005
30/03/2024
19:00
Сента
Сента
Сента
Путинци
Путинци
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 02006
31/03/2024
18:00
Вршац
Младост
Вршац
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 02007
31/03/2024
14:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Далматинац
Риђица
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 02008

1. коло

23/03/2024
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 01001
04/04/2024
20:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Младост
Вршац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 01002
23/03/2024
19:00
Шид
Сента
Сента
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 01003
24/03/2024
14:30
Рума
Путинци
Путинци
Долово
Долово
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 01004

Плеј-аут


8. коло

19/05/2024
16:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Рума
Рума
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 08029
19/05/2024
18:00
Зрењанин, Медисон - "Звонко Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 08030
19/05/2024
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Сомбор
Сомбор
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 08031

7. коло

11/05/2024
17:00
Каћ
Будућност
Алибунар
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 07025
11/05/2024
20:00
Рума
Рума
Рума
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 07026
11/05/2024
18:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 07028

6. коло

28/04/2024
18:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Сомбор
Сомбор
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 06021
27/04/2024
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 06022
29/04/2024
20:00
Зрењанин, Спортска хала "Звонимир Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
Рума
Рума
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 06023

5. коло

21/04/2024
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Будућност
Алибунар
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 05017
20/04/2024
20:00
Рума
Рума
Рума
Црепаја
Црепаја
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 05019
21/04/2024
17:00
Каћ
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 05020

4. коло

13/04/2024
20:00
Рума
Рума
Рума
Будућност
Алибунар
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 04013
12/04/2024
20:30
Каћ, Хала "Храм"
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 04014
14/04/2024
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Црепаја
Црепаја
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 04015

3. коло

07/04/2024
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 03009
07/04/2024
18:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Рума
Рума
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 0310
07/04/2024
14:00
Зрењанин, Медисон - "Звонко Вујин"
Зрењанин
Зрењанин
Сомбор
Сомбор
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 03012

2. коло

29/03/2024
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 02005
31/03/2024
18:00
Каћ
Црепаја
Црепаја
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 02006
30/03/2024
18:00
Рума
Рума
Рума
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Немања Теслић

Број утакмице: 02007

1. коло

24/03/2024
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Сомбор
Сомбор
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Далибор Иванков

Број утакмице: 01001
24/03/2024
19:00
Јабука
Црепаја
Црепаја
Рума
Рума
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 01003
24/03/2024
18:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Тања Илић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 01004