Трећа лига Војводина “Север''
Мушкарци 2021/2022

Сомбор

Сомбор
30
(13)

Борац

Бачки Грачац
(19)
30
1.коло Сомбор 04/11/2021 19:30

Службена лица, записник и број гледалаца

А судија: Марко Слива
Б судија: Георгије Гибуловић
Делегат: Сања Дроњаковић
Записник

Остале утакмице екипа у такмичењу

Коло Утакмица Рез
1.
Сомбор-Борац
30-30
2.
Кљајићево-Сомбор
43-32
3.
Сомбор-Русин
36-30
4.
Обилић (м)-Сомбор
32-35
6.
Сомбор-Сивац 69/2
35-32
7.
Графичар-Сомбор
31-37
8.
Борац-Сомбор
21-20
9.
Сомбор-Кљајићево
38-31
10.
Русин-Сомбор
30-30
11.
Сомбор-Обилић (м)
37-28
13.
Сивац 69/2-Сомбор
28-29
14.
Сомбор-Графичар
41-35
Коло Утакмица Рез
1.
Сомбор-Борац
30-30
2.
Борац-Сивац 69/2
30-18
3.
Графичар-Борац
25-20
5.
Борац-Кљајићево
32-20
6.
Русин-Борац
28-32
7.
Борац-Обилић (м)
28-21
8.
Борац-Сомбор
21-20
9.
Сивац 69/2-Борац
31-21
10.
Борац-Графичар
24-20
12.
Кљајићево-Борац
18-14
13.
Борац-Русин
35-29
14.
Обилић (м)-Борац
24-23