Табела Трећа лига Војводина “Север''

2021/2022

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Графичар
Бездан
3 2 0 1 68 67 +1 4
2
Сомбор
Сомбор
3 2 0 1 103 105 -2 4
3
Сивац 69/2
Сивац
4 2 0 2 107 112 -5 4
4
Русин
Руски Крстур
3 1 1 1 98 94 +4 3
5
Борац
Бачки Грачац
2 1 0 1 50 43 +7 2
6
Кљајићево
Кљајићево
3 1 0 2 84 86 -2 2
7
Обилић (м)
Нови Кнежевац
2 0 1 1 64 67 -3 1