Трећа лига Војводина “Север''
Мушкарци 2021/2022

Сомбор

Сомбор
41
(19)

Графичар

Бездан
(20)
35
14.коло Сомбор 18/05/2022 20:45

Службена лица, записник и број гледалаца

А судија: Александар Вукчевић
Б судија: Милан Слива
Контролор: Давор Хорват
Записник

Остале утакмице екипа у такмичењу

Коло Утакмица Рез
1.
Сомбор-Борац
30-30
2.
Кљајићево-Сомбор
43-32
3.
Сомбор-Русин
36-30
4.
Обилић (м)-Сомбор
32-35
6.
Сомбор-Сивац 69/2
35-32
7.
Графичар-Сомбор
31-37
8.
Борац-Сомбор
21-20
9.
Сомбор-Кљајићево
38-31
10.
Русин-Сомбор
30-30
11.
Сомбор-Обилић (м)
37-28
13.
Сивац 69/2-Сомбор
28-29
14.
Сомбор-Графичар
41-35
Коло Утакмица Рез
1.
Сивац 69/2-Графичар
30-22
3.
Графичар-Борац
25-20
4.
Кљајићево-Графичар
17-21
5.
Графичар-Русин
30-19
6.
Обилић (м)-Графичар
22-38
7.
Графичар-Сомбор
31-37
8.
Графичар-Сивац 69/2
29-32
10.
Борац-Графичар
24-20
11.
Графичар-Кљајићево
30-28
12.
Русин-Графичар
31-25
13.
Графичар-Обилић (м)
24-24
14.
Сомбор-Графичар
41-35