Делегирање - Трећа лига Војводина “Север''

2021/2022
Мушкарци

Мушкарци


1. коло

26/09/2021
10:30
Сивац
Сивац 69/2
Сивац
Графичар
Бездан
Судија А: Вељко Десница
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Душан Косовић


Број утакмице: 211701003