Резултати Трећа лига Војводина “Север''

2021/2022
(Архива)
Мушкарци

Мушкарци


14. коло

40
Русин
Руски Крстур
37 - 32
(15 - 13)
Кљајићево
Кљајићево
21/05/2022 20:00
41
Обилић (м)
Нови Кнежевац
24 - 23
(16 - 12)
Борац
Бачки Грачац
22/05/2022 19:00
42
Сомбор
Сомбор
41 - 35
(19 - 20)
Графичар
Бездан
18/05/2022 20:45

13. коло

37
Борац
Бачки Грачац
35 - 29
(16 - 10)
Русин
Руски Крстур
15/05/2022 17:30
38
Графичар
Бездан
24 - 24
(13 - 10)
Обилић (м)
Нови Кнежевац
14/05/2022 18:00
39
Сивац 69/2
Сивац
28 - 29
(14 - 15)
Сомбор
Сомбор
14/05/2022 20:30

12. коло

34
Русин
Руски Крстур
31 - 25
(18 - 15)
Графичар
Бездан
08/05/2022 15:00
35
Обилић (м)
Нови Кнежевац
21 - 25
(12 - 12)
Сивац 69/2
Сивац
08/05/2022 19:00
36
Кљајићево
Кљајићево
18 - 14
(9 - 8)
Борац
Бачки Грачац
08/05/2022 17:00

11. коло

31
Сивац 69/2
Сивац
35 - 25
(15 - 11)
Русин
Руски Крстур
30/04/2022 19:00
32
Сомбор
Сомбор
37 - 28
(16 - 11)
Обилић (м)
Нови Кнежевац
04/05/2022 20:00
33
Графичар
Бездан
30 - 28
(17 - 11)
Кљајићево
Кљајићево
30/04/2022 18:00

10. коло

28
Русин
Руски Крстур
30 - 30
(17 - 16)
Сомбор
Сомбор
16/04/2022 18:30
29
Кљајићево
Кљајићево
26 - 29
(12 - 14)
Сивац 69/2
Сивац
17/04/2022 17:00
30
Борац
Бачки Грачац
24 - 20
(16 - 11)
Графичар
Бездан
14/04/2022 16:00

9. коло

25
Обилић (м)
Нови Кнежевац
22 - 28
(9 - 15)
Русин
Руски Крстур
09/04/2022 19:00
26
Сомбор
Сомбор
38 - 31
(19 - 14)
Кљајићево
Кљајићево
08/04/2022 20:45
27
Сивац 69/2
Сивац
31 - 21
(12 - 12)
Борац
Бачки Грачац
09/04/2022 18:00

8. коло

22
Кљајићево
Кљајићево
26 - 32
(13 - 13)
Обилић (м)
Нови Кнежевац
27/04/2022 17:00
23
Борац
Бачки Грачац
21 - 20
(15 - 9)
Сомбор
Сомбор
27/04/2022 17:00
24
Графичар
Бездан
29 - 32
(15 - 14)
Сивац 69/2
Сивац
04/05/2022 17:00

7. коло

19
Кљајићево
Кљајићево
26 - 21
(18 - 9)
Русин
Руски Крстур
06/11/2021 15:30
20
Борац
Бачки Грачац
28 - 21
(16 - 11)
Обилић (м)
Нови Кнежевац
07/11/2021 13:30
21
Графичар
Бездан
31 - 37
(18 - 20)
Сомбор
Сомбор
07/11/2021 14:30

6. коло

16
Русин
Руски Крстур
28 - 32
(13 - 16)
Борац
Бачки Грачац
31/10/2021 17:00
17
Обилић (м)
Нови Кнежевац
22 - 38
(8 - 14)
Графичар
Бездан
27/10/2021 20:30
18
Сомбор
Сомбор
35 - 32
(17 - 20)
Сивац 69/2
Сивац
01/11/2021 20:45

5. коло

13
Графичар
Бездан
30 - 19
(13 - 9)
Русин
Руски Крстур
23/10/2021 15:00
14
Сивац 69/2
Сивац
39 - 30
(16 - 12)
Обилић (м)
Нови Кнежевац
23/10/2021 19:00
15
Борац
Бачки Грачац
32 - 20
(17 - 6)
Кљајићево
Кљајићево
28/10/2021 16:00

4. коло

10
Русин
Руски Крстур
36 - 26
(19 - 13)
Сивац 69/2
Сивац
19/10/2021 19:30
11
Обилић (м)
Нови Кнежевац
32 - 35
(16 - 18)
Сомбор
Сомбор
16/10/2021 17:00
12
Кљајићево
Кљајићево
17 - 21
(8 - 8)
Графичар
Бездан
17/10/2021 16:00

3. коло

7
Сомбор
Сомбор
36 - 30
(17 - 11)
Русин
Руски Крстур
10/10/2021 19:30
8
Сивац 69/2
Сивац
33 - 24
(15 - 11)
Кљајићево
Кљајићево
06/10/2021 20:00
9
Графичар
Бездан
25 - 20
(13 - 11)
Борац
Бачки Грачац
21/10/2021 16:00

2. коло

4
Русин
Руски Крстур
32 - 32
(16 - 19)
Обилић (м)
Нови Кнежевац
02/10/2021 18:00
5
Кљајићево
Кљајићево
43 - 32
(20 - 17)
Сомбор
Сомбор
03/10/2021 17:00
6
Борац
Бачки Грачац
30 - 18
(11 - 9)
Сивац 69/2
Сивац
03/10/2021 17:00

1. коло

1
Обилић (м)
Нови Кнежевац
24 - 25
(14 - 15)
Кљајићево
Кљајићево
03/11/2021 20:30
2
Сомбор
Сомбор
30 - 30
(13 - 19)
Борац
Бачки Грачац
04/11/2021 19:30
3
Сивац 69/2
Сивац
30 - 22
(17 - 10)
Графичар
Бездан
26/09/2021 10:30