Трећа лига Војводина “Север''
Мушкарци 2021/2022

Сомбор

Сомбор
36
(17)

Русин

Руски Крстур
(11)
30
3.коло Сомбор 10/10/2021 19:30

Службена лица, записник и број гледалаца

А судија: Милан Слива
Б судија: Александар Вукчевић
Делегат: Никола Миљанић
Записник

Остале утакмице екипа у такмичењу

Коло Утакмица Рез
1.
Сомбор-Борац
30-30
2.
Кљајићево-Сомбор
43-32
3.
Сомбор-Русин
36-30
4.
Обилић (м)-Сомбор
32-35
6.
Сомбор-Сивац 69/2
35-32
7.
Графичар-Сомбор
31-37
8.
Борац-Сомбор
21-20
9.
Сомбор-Кљајићево
38-31
10.
Русин-Сомбор
30-30
11.
Сомбор-Обилић (м)
37-28
13.
Сивац 69/2-Сомбор
28-29
14.
Сомбор-Графичар
41-35
Коло Утакмица Рез
2.
Русин-Обилић (м)
32-32
3.
Сомбор-Русин
36-30
4.
Русин-Сивац 69/2
36-26
5.
Графичар-Русин
30-19
6.
Русин-Борац
28-32
7.
Кљајићево-Русин
26-21
9.
Обилић (м)-Русин
22-28
10.
Русин-Сомбор
30-30
11.
Сивац 69/2-Русин
35-25
12.
Русин-Графичар
31-25
13.
Борац-Русин
35-29
14.
Русин-Кљајићево
37-32