Табела ЛМК РСВ 12 - јесен

2021/2022

М12 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 0 0 0 0 0 0 0 0
2
ПИК Пригревица
Пригревица
0 0 0 0 0 0 0 0
3
БСК 2012
Бачки Брестовац
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Црвенка
Црвенка
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Спартак (м)
Суботица
0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Кањижа
Кањижа
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Јединство
Нови Бечеј
0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4
Сента
Сента
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Кикинда Grindex
Кикинда
0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Војводина
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4 0 0 0 0 0 0 0 0
5 0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Динамо
Панчево
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Јабука
Јабука
0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4
Граднулица
Зрењанин
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Круле
Сивац
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Zitzer
Трешњевац
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Кањижа
Кањижа
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Апатин (ж)
Апатин
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Младост
Српска Црња
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Мокрин
Мокрин
0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4 0 0 0 0 0 0 0 0
5
Сента
Сента
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Феникс
Петроварадин
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Лехел
Мужља
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Војводина ж
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Словен
Рума
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ЛСК
Лаћарак
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Јабука (ж)
Јабука
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Долово (ж)
Долово
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Рума
Рума
0 0 0 0 0 0 0 0