Табела ЛМК РСВ 12 пролеће

2023/2024

СУПЕР ЛИГА М12

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 2 2 0 0 24 13 +11 4
2 2 2 0 0 23 16 +7 4
3 2 1 0 1 23 17 +6 2
4
Војводина
Нови Сад
2 1 0 1 27 23 +4 2
5
Динамо
Панчево
2 1 0 1 21 19 +2 2
6
Црвенка Jaffa
Црвенка
2 1 0 1 17 26 -9 2
7 2 0 0 2 25 31 -6 0
8
Лавови БП
Бачка Паланка
2 0 0 2 13 28 -15 0

СУПЕР ЛИГА Ж12

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина ж
Нови Сад
2 2 0 0 39 34 +5 4
2
Врбас
Врбас
2 1 0 1 36 27 +9 2
3
Рума
Рума
2 1 0 1 32 29 +3 2
4
Јабука (ж)
Јабука
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Спартак
Дебељача
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Кањижа
Кањижа
0 0 0 0 0 0 0 0
7 0 0 0 0 0 0 0 0
8
Апатин (ж)
Апатин
2 0 0 2 17 34 -17 0

М12 ПЛ - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Кањижа
Кањижа
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Црепаја
Црепаја
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Војвода Степа
Војвода Степа
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Кикинда Grindex
Кикинда
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Јединство
Нови Бечеј
0 0 0 0 0 0 0 0

М12 ПЛ - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ЖСК 1955
Жабаљ
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Сивац 69
Сивац
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Металац
Футог
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Сомбор
Сомбор
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Јадран
Фекетић
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 ПЛ - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Нафтагас (ж)
Елемир
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Мокрин
Мокрин
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Лехел
Мужља
0 0 0 0 0 0 0 0
4 0 0 0 0 0 0 0 0
5
Пролетер (ж)
Зрењанин
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 ПЛ - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Темерин
Темерин
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Оџаци
Оџаци
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Раванград
Сомбор
0 0 0 0 0 0 0 0
4
ЛСК
Лаћарак
0 0 0 0 0 0 0 0