Рукомет на сајму спорта

Датум: 06/10/2017      Категорија: Остале вести

Сајам спорта одржава се од 5. до 7. октобра 2017. године у оквиру 50. Међународног сајма ЛОРИСТ у Новом Саду. Осим Градског рукометног савеза Нови Сад, на сајму су присутни и РК “Југовић”, ЖРК “Минаква”, РК “Војводина”, РК "Растимо", РК “Петров” и РК “Адут”. Они су на својим штандовима изложили пехаре, бројна признања, као и опрему. Рукометни савез Војводине имао је презентацију   мобилне апликације "Рукометни тренинзи" и успеха млађих категорија, у оквиру штанда спортске опреме “Ђак спорт”.

Генерални секретар РСВ Слободан Вишекруна посетио је све штандове рукометних клубова, као и штанд компаније “Ђак спорт”. Искористио је прилику да са представницима клубова поразговара о актуелној проблематици и досадашњој сарадњи, која је на високом нивоу, као и да се још једном захвали на великој подршци у раду, тим менаџерки “Ђак спорта”, Тањи Медвед. Да подсетимо, сви војвођански рукометни клубови у продајним објектима ове компаније имају попуст на спортску опрему.

Сајам спорта био је веома занимљив најмлађим становницима Новог Сада, који су у хали 2 и на отвореном, играли разне спортове, међу којима се нашао и рукомет. Посебну пажњу привукла је рукометна маскота, са којом се сликао велики број најмлађих.