Војка - Југовић

19/10/2019 12:13 Војка


4.коло
Војка 18 : 24 Југовић


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војка-Срем СМ 17-26
2. Војводина-Војка 37-10
3. Војка-Хајдук 20-27
4. Војка-Југовић 18-24
5. Младост ТСК ОРК-Војка 35-16
6. Срем СМ-Војка 22-19
7. Војка-Војводина 8-23
8. Хајдук-Војка 22-15
9. Југовић-Војка 22-19
10. Војка-Младост ТСК ОРК 14-25
Коло Утакмица Рез
1. Југовић-Младост ТСК ОРК 6-26
2. Срем СМ-Југовић 35-19
3. Југовић-Војводина 9-17
4. Војка-Југовић 18-24
5. Југовић-Хајдук 21-23
6. Младост ТСК ОРК-Југовић 18-7
7. Југовић-Срем СМ 21-38
8. Војводина-Југовић 38-8
9. Југовић-Војка 22-19
10. Хајдук-Југовић 23-17