Војка - Хајдук

16/11/2019 13:00 Војка


3.коло
Војка 20 : 27 Хајдук


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војка-Срем СМ 17-26
2. Војводина-Војка 37-10
3. Војка-Хајдук 20-27
4. Војка-Југовић 18-24
5. Младост ТСК ОРК-Војка 35-16
6. Срем СМ-Војка 22-19
7. Војка-Војводина 8-23
8. Хајдук-Војка 22-15
9. Југовић-Војка 22-19
10. Војка-Младост ТСК ОРК 14-25
Коло Утакмица Рез
1. Војводина-Хајдук 24-12
2. Хајдук-Младост ТСК ОРК 19-25
3. Војка-Хајдук 20-27
4. Хајдук-Срем СМ 19-22
5. Југовић-Хајдук 21-23
6. Хајдук-Војводина 11-21
7. Младост ТСК ОРК-Хајдук 21-11
8. Хајдук-Војка 22-15
9. Срем СМ-Хајдук 20-19
10. Хајдук-Југовић 23-17