БСК 2012 - Сомборелектро

21/11/2020 12:20 Пригревица


6.коло
БСК 2012 0 : 10 Сомборелектро


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


А судија: Александар Вукчевић
Б судија: Милан Слива
Делегат: Сања Дроњаковић


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Сомборелектро-БСК 2012 25-14
2. БСК 2012-ПИК Пригревица 7-20
3. ПИК Пригревица 2-БСК 2012 31-10
5. БСК 2012-Графичар 11-20
6. БСК 2012-Сомборелектро 0-10
7. ПИК Пригревица-БСК 2012 10-0
8. БСК 2012-ПИК Пригревица 2 9-26
10. Графичар-БСК 2012 21-16
Коло Утакмица Рез
1. Сомборелектро-БСК 2012 25-14
2. Графичар-Сомборелектро 15-22
4. Сомборелектро-ПИК Пригревица 10-18
5. ПИК Пригревица 2-Сомборелектро 18-23
6. БСК 2012-Сомборелектро 0-10
7. Сомборелектро-Графичар 25-18
9. ПИК Пригревица-Сомборелектро 20-10
10. Сомборелектро-ПИК Пригревица 2 15-19