Графичар - Сомборелектро

07/11/2020 12:34 Пригревица


2.коло
Графичар 15 : 22 Сомборелектро


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
2. Графичар-Сомборелектро 15-22
3. ПИК Пригревица-Графичар 27-14
4. Графичар-ПИК Пригревица 2 14-23
5. БСК 2012-Графичар 11-20
7. Сомборелектро-Графичар 25-18
8. Графичар-ПИК Пригревица 10-19
9. ПИК Пригревица 2-Графичар 26-16
10. Графичар-БСК 2012 21-16
Коло Утакмица Рез
1. Сомборелектро-БСК 2012 25-14
2. Графичар-Сомборелектро 15-22
4. Сомборелектро-ПИК Пригревица 10-18
5. ПИК Пригревица 2-Сомборелектро 18-23
6. БСК 2012-Сомборелектро 0-10
7. Сомборелектро-Графичар 25-18
9. ПИК Пригревица-Сомборелектро 20-10
10. Сомборелектро-ПИК Пригревица 2 15-19