Пролетер - Јединство

21/09/2019 11:03 Зрењанин


5.коло
Пролетер 24 : 6 Јединство


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Кањижа-Пролетер 13-30
5. Пролетер-Јединство 24-6
7. Кикинда Grindex-Пролетер 15-20
8. Пролетер-Потисје Плетекс 17-18
9. Пролетер-Црвена звезда 19-20
10. Јединство-Пролетер 6-24
Коло Утакмица Рез
2. Јединство-Кањижа 10-22
5. Пролетер-Јединство 24-6
6. Црвена звезда-Јединство 19-8
8. Јединство-Кикинда Grindex 7-21
9. Потисје Плетекс-Јединство 24-5
10. Јединство-Пролетер 6-24