Статистика такмичења - Прва лига “Војводина”

2021/2022

Мушкарци

Играч утакмице
Листа стрелаца
Искључења
Црвени картони
Број гледалаца
1 Херцеговина, Сечањ
2 Јабука, Јабука
3 Долово, Долово
4 Херцеговац, Гајдобра
5 Потисје Плетекс, Ада
6 Раднички 1958, Шид
7 Славија, Нови Сад
8 Младост ТСК, Бачки Јарак
9 Банатски Карловац, Банатски Карловац
10 Лавови БП, Бачка Паланка
11 Војвода Степа, Војвода Степа

Жене

Играч утакмице
Листа стрелаца
Искључења
Црвени картони
Број гледалаца
1 Темерин, Темерин
2 Младост, Српска Црња
3 Раванград, Сомбор
4 Спартак, Дебељача
5 Круле, Сивац
6 Словен, Рума
7 Лаки, Црвенка
8 Рума, Рума
9 Јадран, Фекетић
10 Мокрин, Мокрин
11 Јабука (ж), Јабука