Делегирање - Прва лига “Војводина”

2021/2022
Мушкарци Жене

Мушкарци


11. коло

04/12/2021
19:00
Спортска хала Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 210611061
05/12/2021
19:00
Хала спортова Јабука
Долово
Долово
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 210611062
03/12/2021
20:00
Техничка школа, Ада
Јабука
Јабука
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 210611063
05/12/2021
18:00
Спортски центар Тиквара, Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Александар Панџић
Судија Б: Иван Мошорински
Делегат: Жељко Голубовић


Број утакмице: 210611064
04/12/2021
17:00
Спортска хала Слана Бара
Славија
Нови Сад
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 210611065
04/12/2021
19:30
Спортски центар Јединство
Јединство
Нови Бечеј
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 210611066

10. коло

28/11/2021
17:00
Хала спортова Јаша Томић
Долово
Долово
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 210610055
28/11/2021
19:30
Спортска хала Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 210610056
28/11/2021
19:00
Хала спортова Јабука
Јабука
Јабука
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 210610057
27/11/2021
16:30
Спортски центар Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Славија
Нови Сад
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Марко Слива
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 210610058
28/11/2021
19:00
Спортски центар Шид, Матије Гупца 5
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 210610059
28/11/2021
20:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 210610060

9. коло

20/11/2021
18:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 210609049
19/11/2021
20:30
Спортски центар Тиквара, Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 210609050
20/11/2021
20:00
Спортска хала Слана Бара
Славија
Нови Сад
Јабука
Јабука
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 210609051
19/11/2021
20:00
Спортски центар Јединство
Јединство
Нови Бечеј
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 210609052
20/11/2021
19:00
Спортска хала Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 210609053
19/11/2021
19:00
Техничка школа, Ада
Долово
Долово
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 210609054

8. коло

13/11/2021
12:00
Хала спортова Јаша Томић
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 210608043
13/11/2021
19:00
Спортска хала Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Славија
Нови Сад
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 210608044
13/11/2021
19:00
Хала спортова Јабука
Јабука
Јабука
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Сретен Аврамовић
Судија Б: Велимир Тошковић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 210608045
14/11/2021
19:30
Спортски центар Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 210608046
13/11/2021
19:00
Спортски центар Шид, Матије Гупца 5
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 210608047
13/11/2021
16:00
Хала спортова Јабука
Долово
Долово
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 210608048

7. коло

30/10/2021
19:00
Спортски центар Шид, Матије Гупца 5
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 210607037
30/10/2021
19:30
Спортски центар Јединство
Јединство
Нови Бечеј
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 210607038
30/10/2021
19:00
Спортска хала Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука
Јабука
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 210607039
30/10/2021
20:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 210607040
31/10/2021
17:00
Спортска хала Слана Бара
Славија
Нови Сад
Долово
Долово
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 210607041
29/10/2021
20:00
Спортски центар Тиквара, Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 210607042

6. коло

24/10/2021
17:00
Хала спортова Јаша Томић
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 210606031
24/10/2021
18:00
Спортска хала Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 210606032
24/10/2021
18:00
Хала спортова Јабука
Јабука
Јабука
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 210606033
22/10/2021
20:30
Спортски центар Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 210606034
23/10/2021
16:00
Хала спортова Јабука
Долово
Долово
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 210606035
24/10/2021
18:00
Техничка школа, Ада
Славија
Нови Сад
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 210606036

5. коло

16/10/2021
15:00
Спортски центар Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 210605025
16/10/2021
20:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 210605026
17/10/2021
19:00
Спортски центар Шид, Матије Гупца 5
Јабука
Јабука
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 210605027
16/10/2021
20:00
Спортска хала Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Долово
Долово
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 210605028
16/10/2021
19:30
Спортски центар Јединство
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 210605029
17/10/2021
17:00
Спортска хала Слана Бара
Славија
Нови Сад
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 210605030

4. коло

10/10/2021
17:00
Хала спортова Јаша Томић
Славија
Нови Сад
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 210604019
09/10/2021
19:00
Спортска хала Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 210604020
09/10/2021
19:00
Хала спортова Јабука
Јабука
Јабука
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 210604021
10/10/2021
16:00
Хала спортова, Јабука
Долово
Долово
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 210604022
10/10/2021
19:00
Техничка школа, Ада
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 210604023
10/10/2021
20:30
Спортски центар Тиквара, Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 210604024

3. коло

03/10/2021
18:00
Хала спортова Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 210603013
01/10/2021
18:45
Спортски центар Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 210603014
02/10/2021
19:00
Спортски центар Шид, Матије Гупца 5
Долово
Долово
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 210603015
02/10/2021
18:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 210603016
02/10/2021
20:00
Спортска хала Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 210603017
02/10/2021
19:30
Спортски центар Јединство
Јединство
Нови Бечеј
Славија
Нови Сад
Судија А: Владан Андоновски
Судија Б: Давор Тарајић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 210603018

2. коло

25/09/2021
17:00
Хала спортова Јаша Томић
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 210602007
26/09/2021
16:00
Спортска хала Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Јабука
Јабука
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 210602008
25/09/2021
16:00
Хала спортова Јабука
Долово
Долово
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 210602009
26/09/2021
19:00
Техничка школа, Ада
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 21060210
24/09/2021
19:30
Спортски центар Тиквара, Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 210602011
26/09/2021
17:00
Спортска хала Слана Бара
Славија
Нови Сад
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 210602012

1. коло

18/09/2021
17:00
Спортска хала Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 210601001
18/09/2021
19:00
Хала спортова Јабука
Јабука
Јабука
Долово
Долово
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 210601002
18/09/2021
20:00
Спортски центар Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 210601003
19/09/2021
19:00
Спортски центар Шид, Матије Гупца 5
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 210601004
18/09/2021
19:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Славија
Нови Сад
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 210601005
29/09/2021
19:30
Спортска хала Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 210601006

Жене


11. коло

05/12/2021
18:00
Спортски центар Фекетић
Јадран
Фекетић
Мокрин
Мокрин
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 210711061
04/12/2021
19:30
Спортска хала Темерин
Темерин
Темерин
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 210711062
04/12/2021
18:00
Хала Мостонга, Сомбор
Раванград
Сомбор
Младост
Српска Црња
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 210711063
05/12/2021
19:00
Спортска хала, Сивац
Круле
Сивац
Спартак
Дебељача
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Тања Белош
Контролор: Ирена Анђушић

Број утакмице: 210711064
04/12/2021
13:00
Спортска хала Руски Крстур
Лаки
Црвенка
Словен
Рума
Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 210711065
05/12/2021
19:00
Кристална дворана, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Рума
Рума
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 210711066

10. коло

28/11/2021
17:30
Спортска хала Мокрин
Мокрин
Мокрин
Темерин
Темерин
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 210710055
29/11/2021
20:00
Хала спортова Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Раванград
Сомбор
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 210710056
28/11/2021
17:00
Спортска хала Српска Црња
Младост
Српска Црња
Круле
Сивац
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 210710057
27/11/2021
19:00
Спортска хала, Дебељача
Спартак
Дебељача
Лаки
Црвенка
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 210710058
28/11/2021
20:00
УСЦ Рума
Словен
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 210710059
28/11/2021
15:30
УСЦ Рума
Рума
Рума
Јадран
Фекетић
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 210710060

9. коло

21/11/2021
12:30
УСЦ Рума
Рума
Рума
Мокрин
Мокрин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Ирена Анђушић

Број утакмице: 210709049
21/11/2021
17:00
Спортска хала, Сивац
Круле
Сивац
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 210709050
20/11/2021
18:00
Српска Црња
Лаки
Црвенка
Младост
Српска Црња
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 210709051
20/11/2021
15:00
Кристална дворана, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Спартак
Дебељача
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 210709052
11/12/2021
18:00
Спортски центар Фекетић
Јадран
Фекетић
Словен
Рума
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Тања Белош
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 210709053
12/12/2021
18:00
Хала Мостонга, Сомбор
Раванград
Сомбор
Темерин
Темерин
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 210709054

8. коло

14/11/2021
12:00
Спортска хала Мокрин
Мокрин
Мокрин
Раванград
Сомбор
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 210708043
14/11/2021
20:00
Хала спортова Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Лаки
Црвенка
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 210708044
14/11/2021
18:00
Спортска хала Српска Црња
Младост
Српска Црња
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 210708045
13/11/2021
19:00
Спортска хала, Дебељача
Спартак
Дебељача
Јадран
Фекетић
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 210708046
13/11/2021
20:00
УСЦ Рума
Словен
Рума
Рума
Рума
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 210708047
13/11/2021
19:30
Спортска хала Темерин
Темерин
Темерин
Круле
Сивац
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 210708048

7. коло

06/11/2021
20:00
УСЦ Рума
Словен
Рума
Мокрин
Мокрин
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 210707037
06/11/2021
17:30
Дворана Медисон / Кристална дворана, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 210707038
07/11/2021
13:30
Спортски центар Фекетић
Јадран
Фекетић
Младост
Српска Црња
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 210707039
07/11/2021
15:30
УСЦ Рума
Рума
Рума
Спартак
Дебељача
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 210707040
06/11/2021
19:30
Спортска хала Темерин
Лаки
Црвенка
Темерин
Темерин
Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Ирена Анђушић

Број утакмице: 210707041
07/11/2021
18:00
Спортска хала, Сивац
Круле
Сивац
Раванград
Сомбор
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 210707042

6. коло

31/10/2021
18:00
Спортска хала Мокрин
Мокрин
Мокрин
Круле
Сивац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 210706031
30/10/2021
12:00
Хала спортова Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Јадран
Фекетић
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 210706032
30/10/2021
15:30
Спортска хала Српска Црња
Младост
Српска Црња
Рума
Рума
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 210706033
30/10/2021
19:00
Спортска хала, Дебељача
Спартак
Дебељача
Словен
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 210706034
30/10/2021
18:00
Спортска хала Темерин
Темерин
Темерин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Тања Белош
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 210706035
31/10/2021
19:00
Хала Мостонга, Сомбор
Раванград
Сомбор
Лаки
Црвенка
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 210706036

5. коло

23/10/2021
19:00
Спортска хала, Дебељача
Спартак
Дебељача
Мокрин
Мокрин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 210705025
24/10/2021
12:30
УСЦ Рума
Рума
Рума
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Контролор: Ирена Анђушић

Број утакмице: 210705026
23/10/2021
20:00
УСЦ Рума
Словен
Рума
Младост
Српска Црња
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 210705027
24/10/2021
18:00
Спортски центар Фекетић
Јадран
Фекетић
Темерин
Темерин
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 210705028
23/10/2021
15:30
Дворана Медисон / Кристална дворана, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Раванград
Сомбор
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 210705029
25/10/2021
19:00
Спортска хала Сивац
Лаки
Црвенка
Круле
Сивац
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 210705030

4. коло

17/10/2021
18:00
Спортска хала Мокрин
Мокрин
Мокрин
Лаки
Црвенка
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 210704019
16/10/2021
20:00
Хала спортова Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Словен
Рума
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 210704020
17/10/2021
17:00
Спортска хала Српска Црња
Младост
Српска Црња
Спартак
Дебељача
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 210704021
16/10/2021
18:00
Спортска хала Темерин
Темерин
Темерин
Рума
Рума
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 210704022
17/10/2021
20:00
Хала Мостонга, Сомбор
Раванград
Сомбор
Јадран
Фекетић
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 210704023
17/10/2021
18:00
Спортска хала, Сивац
Круле
Сивац
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 210704024

3. коло

10/11/2021
20:30
Спортска хала Српска Црња
Младост
Српска Црња
Мокрин
Мокрин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 210703013
03/10/2021
19:00
Спортска хала, Дебељача
Спартак
Дебељача
Јабука (ж)
Јабука
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 210703014
02/10/2021
20:00
УСЦ Рума
Словен
Рума
Темерин
Темерин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 210703015
30/09/2021
18:30
УСЦ Рума
Рума
Рума
Раванград
Сомбор
Судија А: Филип Михајловић
Судија Б: Младен Крстић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 210703016
02/10/2021
20:00
Спортски центар Фекетић
Јадран
Фекетић
Круле
Сивац
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 210703017
02/10/2021
17:00
Дворана Медисон / Кристална дворана, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Лаки
Црвенка
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 210703018

2. коло

26/09/2021
16:00
Спортска хала Мокрин
Мокрин
Мокрин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 210702007
25/09/2021
19:00
Хала спортова Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Младост
Српска Црња
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 210702008
26/09/2021
13:00
Спортска хала Темерин
Темерин
Темерин
Спартак
Дебељача
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 210702009
26/09/2021
19:00
Хала Мостонга, Сомбор
Раванград
Сомбор
Словен
Рума
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 21070210
26/09/2021
18:00
Спортска хала, Сивац
Круле
Сивац
Рума
Рума
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 210702011
25/09/2021
20:00
Спортски центар ''Слободан Чиле Мишковић''
Лаки
Црвенка
Јадран
Фекетић
Судија А: Душан Деспотовић
Судија Б: Александар Ђоровић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 210702012

1. коло

19/09/2021
16:30
Хала спортова Јабука
Јабука (ж)
Јабука
Мокрин
Мокрин
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 210701001
03/11/2021
21:00
Спортска хала Српска Црња
Младост
Српска Црња
Темерин
Темерин
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 210701002
18/09/2021
19:00
Спортска хала, Дебељача
Спартак
Дебељача
Раванград
Сомбор
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 210701003
18/09/2021
20:00
УСЦ Рума
Словен
Рума
Круле
Сивац
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 210701004
17/09/2021
19:15
УСЦ Рума
Рума
Рума
Лаки
Црвенка
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 210701005
22/09/2021
20:00
Спортски центар Фекетић
Јадран
Фекетић
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Ирена Анђушић

Број утакмице: 210701006