Обилић (м), Нови Кнежевац
Такмичење Трећа лига Војводина “Север'', 2021/2022
Група Мушкарци
Жребани број 2
Учесник / Одустала Учесник
Контакт Вуковић Бранкица
Телефон 064/306-35-25
Лиценце
Мејл rkobilicnk@gmail.com
Место одигравања Нови Кнежевац
Боја дресова - Домаћин Маскирна/Црвена
Боја дресова - Гост Црвена/Бела
Боја дресова - Голман Црна/Зелена