Сомборелектро, Сомбор
Такмичење Друга лига ''Војводина'', 2021/2022
Група Мушкарци
Жребани број 13
Учесник / Одустала Екипа одустала од такмичења
Контакт -
Телефон -
Лиценце
Мејл
Место одигравања
Боја дресова - Домаћин
Боја дресова - Гост
Боја дресова - Голман