Војка - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - ДШтампање

1.коло 02/11/19 16:40 Војка - Срем СМ 17 - 26
2.коло 19/10/19 12:15 Војводина - Војка 37 - 10
3.коло 16/11/19 13:00 Војка - Хајдук 20 - 27
4.коло 19/10/19 12:13 Војка - Југовић 18 - 24
5.коло 02/11/19 16:44 Младост ТСК ОРК - Војка 35 - 16
6.коло 21/09/19 09:38 Срем СМ - Војка 22 - 19
7.коло 21/09/19 09:37 Војка - Војводина 8 - 23
8.коло 06/10/19 09:56 Хајдук - Војка 22 - 15
9.коло 16/11/19 12:59 Југовић - Војка 22 - 19
10.коло 06/10/19 09:54 Војка - Младост ТСК ОРК 14 - 25