Војводина - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - ДШтампање

1.коло 19/10/19 12:13 Војводина - Хајдук 24 - 12
2.коло 19/10/19 12:15 Војводина - Војка 37 - 10
3.коло 21/09/19 09:38 Југовић - Војводина 9 - 17
4.коло 16/11/19 13:00 Војводина - Младост ТСК ОРК 18 - 17
5.коло 02/11/19 16:43 Срем СМ - Војводина 16 - 27
6.коло 16/11/19 12:58 Хајдук - Војводина 11 - 21
7.коло 21/09/19 09:37 Војка - Војводина 8 - 23
8.коло 02/11/19 16:41 Војводина - Југовић 38 - 8
9.коло 06/10/19 09:56 Младост ТСК ОРК - Војводина 20 - 22
10.коло 06/10/19 09:55 Војводина - Срем СМ 30 - 19