Апатин - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 12:00 Апатин - Сомборелектро -
2.коло 28/09/2019 12:00 Јабука - Апатин -
3.коло Апатин - Банатски Карловац -
4.коло Црвена звезда - Апатин -
5.коло Апатин - Раднички 1958 -
6.коло Апатин - Долово -
7.коло Инђија - Апатин -
8.коло Апатин - Херцеговина -
9.коло Нова Пазова 1957 - Апатин -
10.коло Апатин - Потисје Плетекс -
11.коло Младост ТСК - Апатин -
12.коло Сомборелектро - Апатин -
13.коло Апатин - Јабука -
14.коло Банатски Карловац - Апатин -
15.коло Апатин - Црвена звезда -
16.коло Раднички 1958 - Апатин -
17.коло Долово - Апатин -
18.коло Апатин - Инђија -
19.коло Херцеговина - Апатин -
20.коло Апатин - Нова Пазова 1957 -
21.коло Потисје Плетекс - Апатин -
22.коло Апатин - Младост ТСК -