Младост ТСК - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 22/09/2019 04:00 Долово - Младост ТСК 33 - 21
2.коло 28/09/2019 06:00 Младост ТСК - Инђија 22 - 19
3.коло 05/10/2019 07:00 Херцеговина - Младост ТСК 30 - 27
4.коло 13/10/2019 08:00 Младост ТСК - Нова Пазова 1957 33 - 25
5.коло 20/10/2019 07:00 Потисје Плетекс - Младост ТСК 30 - 23
6.коло 26/10/2019 04:00 Раднички 1958 - Младост ТСК 39 - 35
7.коло 02/11/2019 06:00 Младост ТСК - Сомборелектро 33 - 32
8.коло 09/11/2019 07:00 Јабука - Младост ТСК 40 - 31
9.коло 15/11/2019 07:00 Младост ТСК - Банатски Карловац 35 - 35
10.коло 24/11/2019 07:00 Црвена звезда - Младост ТСК 24 - 27
11.коло 30/11/2019 07:00 Младост ТСК - Апатин 36 - 26
12.коло 07/03/2020 06:00 Младост ТСК - Долово 46 - 28
13.коло 14/03/2020 07:00 Инђија - Младост ТСК 32 - 26
14.коло Младост ТСК - Херцеговина -
15.коло Нова Пазова 1957 - Младост ТСК -
16.коло Младост ТСК - Потисје Плетекс -
17.коло Младост ТСК - Раднички 1958 -
18.коло Сомборелектро - Младост ТСК -
19.коло Младост ТСК - Јабука -
20.коло Банатски Карловац - Младост ТСК -
21.коло Младост ТСК - Црвена звезда -
22.коло Апатин - Младост ТСК -