Јабука - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 22/09/2019 08:00 Црвена звезда - Јабука 21 - 22
2.коло 29/09/2019 06:00 Јабука - Апатин 40 - 24
3.коло 06/10/2019 04:00 Долово - Јабука 30 - 32
4.коло 12/10/2019 07:00 Јабука - Инђија 23 - 29
5.коло 20/10/2019 07:00 Херцеговина - Јабука 23 - 24
6.коло 26/10/2019 09:00 Јабука - Нова Пазова 1957 27 - 20
7.коло 03/11/2019 06:00 Потисје Плетекс - Јабука 27 - 26
8.коло 09/11/2019 07:00 Јабука - Младост ТСК 40 - 31
9.коло 16/11/2019 07:00 Сомборелектро - Јабука 18 - 31
10.коло 24/11/2019 08:00 Раднички 1958 - Јабука 26 - 26
11.коло 30/11/2019 08:00 Јабука - Банатски Карловац 23 - 29
12.коло 07/03/2020 08:00 Јабука - Црвена звезда 36 - 24
13.коло 15/03/2020 05:00 Апатин - Јабука 21 - 30
14.коло Јабука - Долово -
15.коло Инђија - Јабука -
16.коло Јабука - Херцеговина -
17.коло Нова Пазова 1957 - Јабука -
18.коло Јабука - Потисје Плетекс -
19.коло Младост ТСК - Јабука -
20.коло Јабука - Сомборелектро -
21.коло Јабука - Раднички 1958 -
22.коло Банатски Карловац - Јабука -