Потисје Плетекс - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 07:00 Инђија - Потисје Плетекс 39 - 22
2.коло 29/09/2019 07:00 Потисје Плетекс - Херцеговина 29 - 26
3.коло 06/10/2019 07:00 Нова Пазова 1957 - Потисје Плетекс 23 - 22
4.коло 12/10/2019 05:00 Раднички 1958 - Потисје Плетекс 33 - 30
5.коло 20/10/2019 07:00 Потисје Плетекс - Младост ТСК 30 - 23
6.коло 26/10/2019 07:30 Сомборелектро - Потисје Плетекс 29 - 27
7.коло 03/11/2019 06:00 Потисје Плетекс - Јабука 27 - 26
8.коло 09/11/2019 07:00 Банатски Карловац - Потисје Плетекс 42 - 30
9.коло 17/11/2019 06:00 Потисје Плетекс - Црвена звезда 30 - 21
10.коло 23/11/2019 05:00 Апатин - Потисје Плетекс 24 - 39
11.коло 01/12/2019 06:00 Потисје Плетекс - Долово 32 - 25
12.коло 07/03/2020 07:00 Потисје Плетекс - Инђија 28 - 29
13.коло 14/03/2020 07:00 Херцеговина - Потисје Плетекс 34 - 30
14.коло Потисје Плетекс - Нова Пазова 1957 -
15.коло Потисје Плетекс - Раднички 1958 -
16.коло Младост ТСК - Потисје Плетекс -
17.коло Потисје Плетекс - Сомборелектро -
18.коло Јабука - Потисје Плетекс -
19.коло Потисје Плетекс - Банатски Карловац -
20.коло Црвена звезда - Потисје Плетекс -
21.коло Потисје Плетекс - Апатин -
22.коло Долово - Потисје Плетекс -