Делегирање - Прва лига ''Војводина''

2022/2023
(Архива)
Мушкарци Жене

Мушкарци


22. коло

19/05/2023
20:00
Нови Сад - Слана бара
Славија
Нови Сад
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 22127
20/05/2023
18:00
Темерин - замена домаћинства
Лавови БП
Бачка Паланка
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 22128
19/05/2023
20:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 22129
20/05/2023
19:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Металац
Футог
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 22130
21/05/2023
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 22131
20/05/2023
19:00
Шид
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 22132

21. коло

15/05/2023
20:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Славија
Нови Сад
Судија А: Горан Ристић
Судија Б: Зоран Попов
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 21121
13/05/2023
19:30
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Миливој Секулић


Број утакмице: 21122
13/05/2023
20:00
Петроварадин
Металац
Футог
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 21123
14/05/2023
19:00
Јаша Томић
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 21124
13/05/2023
19:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 21125
12/05/2023
19:00
Ада
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 21126

20. коло

06/05/2023
18:00
Нови Сад
Славија
Нови Сад
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 20115
07/05/2023
19:30
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Металац
Футог
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 20116
07/05/2023
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 20117
07/05/2023
19:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 20118
06/05/2023
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Миливој Секулић


Број утакмице: 20119
06/05/2023
17:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 20120

19. коло

04/05/2023
20:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Славија
Нови Сад
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 19109
29/04/2023
19:00
Јаша Томић
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 19110
29/04/2023
20:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 19111
29/04/2023
18:00
Ада
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 19112
29/04/2023
16:00
Шид
Јабука
Јабука
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 19113
30/04/2023
16:00
СЦ "Гајдобра", Патријарха Павла ВВ, Гајдобра
Металац
Футог
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 19114

18. коло

23/04/2023
18:00
Нови Сад, СЛАНА БАРА
Славија
Нови Сад
Јабука
Јабука
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 18103
22/04/2023
19:30
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 18104
22/04/2023
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 18105
23/04/2023
19:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 18106
22/04/2023
19:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 18107
23/04/2023
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Металац
Футог
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 18108

17. коло

09/04/2023
17:30
Петроварадин
Металац
Футог
Славија
Нови Сад
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 17097
08/04/2023
19:00
Ада
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Бориша Милосављевић
Судија Б: Данијел Тривковић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 17098
07/04/2023
20:00
Шид
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 17099
07/04/2023
20:00
Јабука
Јабука
Јабука
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 17100
07/04/2023
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 17101
09/04/2023
19:00
Јаша Томић
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Владан Андоновски
Судија Б: Давор Тарајић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 17102

16. коло

02/04/2023
18:00
Нови Сад, СЛАНА БАРА
Славија
Нови Сад
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 16091
31/03/2023
20:30
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 16092
01/04/2023
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука
Јабука
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 16093
01/04/2023
19:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Миливој Секулић


Број утакмице: 16094
02/04/2023
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 16095
01/04/2023
18:30
Футог
Металац
Футог
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 16096

15. коло

25/03/2023
18:00
Јаша Томић
Славија
Нови Сад
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 15085
25/03/2023
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 15086
26/03/2023
14:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 15087
25/03/2023
19:00
Шид
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 15088
25/03/2023
19:00
Ада
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 15089
25/03/2023
20:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Металац
Футог
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 15090

14. коло

19/03/2023
18:00
Нови Сад
Славија
Нови Сад
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 14079
17/03/2023
20:30
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 14080
19/03/2023
17:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 14081
18/03/2023
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 14082
19/03/2023
18:30
Футог
Металац
Футог
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 14083
18/03/2023
18:00
Јаша Томић
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 14084

13. коло

04/03/2023
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Славија
Нови Сад
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 13073
04/03/2023
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 13074
05/03/2023
16:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 13075
04/03/2023
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 13076
05/03/2023
19:00
Шид
Металац
Футог
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 13077
04/03/2023
18:00
Ада
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 13078

12. коло

25/02/2023
18:00
Нови Сад - Слана бара
Славија
Нови Сад
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 12067
25/02/2023
18:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 12068
25/02/2023
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Милан Репија


Број утакмице: 12069
25/02/2023
18:30
Футог
Металац
Футог
Јабука
Јабука
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 12070
25/02/2023
19:00
Јаша Томић
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 12071
25/02/2023
20:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 12072

11. коло

02/12/2022
19:00
Ада
Славија
Нови Сад
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 11061
03/12/2022
19:00
Замена домаћинства - Бачка Паланка
Младост ТСК
Бачки Јарак
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 11062
04/12/2022
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 11063
03/12/2022
18:30
Футог
Металац
Футог
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 11064
03/12/2022
17:30
Јаша Томић
Јабука
Јабука
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Милан Репија


Број утакмице: 11065
03/12/2022
20:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Миливој Секулић


Број утакмице: 11066

10. коло

26/11/2022
18:00
Нови Сад
Славија
Нови Сад
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 10055
26/11/2022
19:00
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 10056
26/11/2022
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Металац
Футог
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 10057
27/11/2022
15:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 10058
26/11/2022
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 10059
27/11/2022
18:00
Шид
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 10060

9. коло

17/11/2022
18:00
Шид
Славија
Нови Сад
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 09049
20/11/2022
20:00
Футог
Металац
Футог
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 09050
20/11/2022
18:00
Јаша Томић
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Бошко Крстић


Број утакмице: 09051
19/11/2022
21:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 09052
19/11/2022
20:00
Мол
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 09053
19/11/2022
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 09054

8. коло

12/11/2022
18:00
Нови Сад
Славија
Нови Сад
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 08043
12/11/2022
19:00
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 08044
12/11/2022
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миливој Секулић


Број утакмице: 08045
13/11/2022
20:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 08046
13/11/2022
18:30
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 08047
12/11/2022
20:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Металац
Футог
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 08048

7. коло

06/11/2022
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Славија
Нови Сад
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 07037
05/11/2022
19:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 07038
05/11/2022
16:00
Кикинда, СЦ"Језеро"
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 07039
04/11/2022
20:00
Шид
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 07040
06/11/2022
18:00
Јаша Томић
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 07041
06/11/2022
20:00
Футог
Металац
Футог
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 07042

6. коло

29/10/2022
18:00
Нови Сад - Слана бара
Славија
Нови Сад
Металац
Футог
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 06031
29/10/2022
19:00
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Бориша Милосављевић
Судија Б: Данијел Тривковић
Делегат: Бранка Марић


Број утакмице: 06032
30/10/2022
17:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 06033
28/10/2022
20:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Јабука
Јабука
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 06034
29/10/2022
20:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 06035
30/10/2022
18:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 06036

5. коло

21/10/2022
20:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Славија
Нови Сад
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 05025
22/10/2022
18:00
Шид
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 05026
22/10/2022
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 05027
22/10/2022
19:00
Мол
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 05028
21/10/2022
21:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 05029
23/10/2022
18:00
Јаша Томић
Металац
Футог
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Радомир Остојић


Број утакмице: 05030

4. коло

08/10/2022
18:00
Нови Сад - Слана бара
Славија
Нови Сад
Судија А: Сретен Аврамовић
Судија Б: Велимир Тошковић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 04019
08/10/2022
19:30
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Јабука
Јабука
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 04020
07/10/2022
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 04021
08/10/2022
17:00
Спортска хала Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 04022
09/10/2022
19:00
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Милан Репија


Број утакмице: 04023
08/10/2022
18:30
Футог
Металац
Футог
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 04024

3. коло

01/10/2022
18:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Славија
Нови Сад
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 03013
30/09/2022
20:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Лавови БП
Бачка Паланка
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 03014
01/10/2022
18:30
Јабука
Јабука
Јабука
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 03015
02/10/2022
19:00
Шид
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 03016
01/10/2022
19:00
Мол
Металац
Футог
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 03017
01/10/2022
18:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 03018

2. коло

24/09/2022
18:00
Нови Сад
Славија
Нови Сад
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 02007
23/09/2022
20:00
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 02008
24/09/2022
18:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Војвода Степа
Војвода Степа
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 02009
25/09/2022
19:30
Нови Бечеј
Јединство
Нови Бечеј
Јабука
Јабука
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 0210
24/09/2022
18:30
Футог
Металац
Футог
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 02011
25/09/2022
18:00
Сечањ
Судија А: Бориша Милосављевић
Судија Б: Данијел Тривковић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 02012

1. коло

17/09/2022
20:30
Бачка Паланка
Лавови БП
Бачка Паланка
Славија
Нови Сад
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 01001
17/09/2022
18:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 01002
18/09/2022
16:00
Српска Црња
Војвода Степа
Војвода Степа
Јединство
Нови Бечеј
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 01003
17/09/2022
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Металац
Футог
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 01004
18/09/2022
19:00
Шид
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 01005
18/09/2022
19:00
Мол
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 01006

Жене


18. коло

14/05/2023
19:30
Сивац
Круле
Сивац
Словен
Рума
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 18086
15/05/2023
20:30
Инђија - Замена домаћинства
Спартак
Дебељача
Железничар 2
Инђија
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 18088
12/05/2023
19:30
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 18089
14/05/2023
18:00
Рума - Замена домаћинства
Лаки
Црвенка
Рума
Рума
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 18090

17. коло

08/05/2023
21:00
Зрењанин, Медисон
Круле
Сивац
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 17081
07/05/2023
18:00
Зрењанин, Медисон
Пролетер (ж)
Зрењанин
Спартак
Дебељача
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 17083
05/05/2023
19:00
Рума
Рума
Рума
Младост
Српска Црња
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 17084
04/05/2023
19:30
Рума
Словен
Рума
Лаки
Црвенка
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 17085

16. коло

29/04/2023
15:00
Сивац
Круле
Сивац
Лаки
Црвенка
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 16076
29/04/2023
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Рума
Рума
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 16078
29/04/2023
18:00
Рума - Замена домаћинства
Младост
Српска Црња
Словен
Рума
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 16079
28/04/2023
19:30
Зрењанин
Железничар 2
Инђија
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 16080

15. коло

23/04/2023
16:30
Инђија
Железничар 2
Инђија
Круле
Сивац
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 15071
23/04/2023
18:00
Рума
Словен
Рума
Спартак
Дебељача
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 15073
22/04/2023
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Младост
Српска Црња
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 15074
20/04/2023
19:30
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 15075

14. коло

08/04/2023
14:00
Сивац
Круле
Сивац
Младост
Српска Црња
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 14066
09/04/2023
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Лаки
Црвенка
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Далибор Иванков


Број утакмице: 14068
07/04/2023
19:30
Зрењанин, Медисон
Рума
Рума
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 14069
26/04/2023
20:30
Инђија
Железничар 2
Инђија
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Лука Лажетић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 14070

13. коло

31/03/2023
19:30
Зрењанин, Медисон
Пролетер (ж)
Зрењанин
Круле
Сивац
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 13061
02/04/2023
17:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Спартак
Дебељача
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 13063
02/04/2023
20:00
Рума
Словен
Рума
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 13064
31/03/2023
19:00
Рума
Рума
Рума
Железничар 2
Инђија
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 13065

12. коло

26/03/2023
17:00
Сивац
Круле
Сивац
Спартак
Дебељача
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 12056
26/03/2023
11:30
Зрењанин
Лаки
Црвенка
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 12058
26/03/2023
18:00
Рума - Замена домаћинства
Железничар 2
Инђија
Словен
Рума
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 12059
25/03/2023
18:00
Зрењанин, Медисон
Пролетер (ж)
Зрењанин
Рума
Рума
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 12060

11. коло

19/03/2023
16:00
Рума
Рума
Рума
Круле
Сивац
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 11051
18/03/2023
17:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 11053
18/03/2023
16:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Железничар 2
Инђија
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 11054
19/03/2023
18:00
Рума
Словен
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 11055

10. коло

11/03/2023
20:00
Зрењанин, Медисон
Спартак
Дебељача
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 10047
11/03/2023
16:00
Инђија
Железничар 2
Инђија
Младост
Српска Црња
Судија А: Душан Деспотовић
Судија Б: Александар Ђоровић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 10048
12/03/2023
18:00
Медисон, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Лаки
Црвенка
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 10049
15/04/2023
20:00
Рума
Рума
Рума
Словен
Рума
Судија А: Горан Ристић
Судија Б: Зоран Попов
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 10050

9. коло

26/11/2022
19:30
Хртковци
Словен
Рума
Круле
Сивац
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 09041
28/11/2022
20:00
Замена домаћинства - ДЕБЕЉАЧА
Железничар 2
Инђија
Спартак
Дебељача
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 09043
27/11/2022
18:00
Медисон, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Младост
Српска Црња
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Бошко Крстић


Број утакмице: 09044
27/11/2022
16:30
Хртковци
Рума
Рума
Лаки
Црвенка
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 09045

8. коло

20/11/2022
18:00
Сивац
Круле
Сивац
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 08036
20/11/2022
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 08038
24/11/2022
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Рума
Рума
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 08039
20/11/2022
20:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Словен
Рума
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 08040

7. коло

13/11/2022
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Круле
Сивац
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 07031
13/11/2022
18:00
Сремска Митровица, ПСЦ "ПИНК"
Рума
Рума
Спартак
Дебељача
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 07033
12/11/2022
18:00
Српска Црња - замена домаћинства
Словен
Рума
Младост
Српска Црња
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 07034
12/11/2022
17:00
Инђија
Железничар 2
Инђија
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 07035

6. коло

06/11/2022
15:30
Сивац
Круле
Сивац
Железничар 2
Инђија
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 06026
06/11/2022
18:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Словен
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 06028
06/11/2022
18:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Лаки
Црвенка
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 06029
05/11/2022
20:00
Медисон, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 06030

5. коло

29/10/2022
19:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Круле
Сивац
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Бошко Крстић


Број утакмице: 05021
30/10/2022
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Спартак
Дебељача
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 05023
29/10/2022
20:00
Хртковци
Рума
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 05024
11/11/2022
19:45
Медисон, Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Железничар 2
Инђија
Судија А: Душан Деспотовић
Судија Б: Александар Ђоровић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 05025

4. коло

23/10/2022
12:00
Сивац
Круле
Сивац
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 04016
23/10/2022
18:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Младост
Српска Црња
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 04018
22/10/2022
16:00
Медисон, Зрењанин
Словен
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 04019
23/10/2022
19:00
Инђија
Железничар 2
Инђија
Рума
Рума
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 04020

3. коло

15/10/2022
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Круле
Сивац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 03011
16/10/2022
17:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 03013
19/10/2022
20:30
Инђија - Замена домаћинства
Словен
Рума
Железничар 2
Инђија
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 03014
15/10/2022
15:30
Хртковци
Рума
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 03015

2. коло

08/10/2022
15:00
Сивац
Круле
Сивац
Рума
Рума
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 02006
08/10/2022
19:00
Зрењанин, Медисон
Младост
Српска Црња
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 02008
12/10/2022
20:30
Инђија
Железничар 2
Инђија
Лаки
Црвенка
Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 02009
09/10/2022
13:00
Зрењанин, Медисон
Пролетер (ж)
Зрењанин
Словен
Рума
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 0210

1. коло

24/09/2022
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Давор Петровић

Број утакмице: 01002
25/09/2022
18:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Железничар 2
Инђија
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 01003
25/09/2022
20:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 01004
24/09/2022
20:00
Рума
Словен
Рума
Рума
Рума
Судија А: Горан Ристић
Судија Б: Зоран Попов
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 01005