Делегирање - Друга лига ''Војводина''

2022/2023
(Архива)
Мушкарци Жене

Мушкарци


26. коло

21/05/2023
15:30
Сента
Сента
Сента
Црепаја
Црепаја
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 26176
20/05/2023
17:00
Рума
Рума
Рума
Далматинац
Риђица
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 26177
21/05/2023
17:00
Долово
Долово
Долово
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 26178
21/05/2023
20:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 26179
21/05/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 26180
21/05/2023
16:30
Сомбор
Сомбор
Сомбор
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 26181
20/05/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Путинци
Путинци
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 26182

25. коло

14/05/2023
19:30
Риђица
Далматинац
Риђица
Сента
Сента
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 25169
13/05/2023
19:30
Мокрин
Рума
Рума
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 25170
14/05/2023
15:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Долово
Долово
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 25171
13/05/2023
20:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 25172
13/05/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 25173
14/05/2023
20:00
Рума
Путинци
Путинци
Сомбор
Сомбор
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 25174
14/05/2023
18:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Будућност
Алибунар
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 25175

24. коло

07/05/2023
20:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 24162
07/05/2023
20:00
Сента
Сента
Сента
Будућност
Алибунар
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 24163
07/05/2023
20:00
Рума
Рума
Рума
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 24164
06/05/2023
17:00
Долово
Долово
Долово
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 24165
07/05/2023
14:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 24166
07/05/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Путинци
Путинци
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 24167
06/05/2023
18:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Црепаја
Црепаја
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 24168

23. коло

29/04/2023
18:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Далматинац
Риђица
Судија А: Бранко Радаковић
Судија Б: Никола Бакмаз
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 23155
03/05/2023
20:00
Сента
Сента
Сента
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 23156
30/04/2023
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Рума
Рума
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 23157
28/04/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Долово
Долово
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Наташа Јовић


Број утакмице: 23158
28/04/2023
19:30
Рума
Путинци
Путинци
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 23159
03/05/2023
20:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 23160
30/04/2023
21:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Сомбор
Сомбор
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Далибор Иванков


Број утакмице: 23161

22. коло

23/04/2023
19:30
Риђица
Далматинац
Риђица
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дејан Исаиловић


Број утакмице: 22148
26/04/2023
20:00
Мокрин
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 22149
23/04/2023
18:00
Сента
Сента
Сента
Сомбор
Сомбор
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 22150
23/04/2023
20:00
Рума
Рума
Рума
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 22151
22/04/2023
17:00
Долово
Долово
Долово
Путинци
Путинци
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 22152
22/04/2023
16:30
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Црепаја
Црепаја
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Наташа Јовић


Број утакмице: 22153
22/04/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Будућност
Алибунар
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 22154

21. коло

08/04/2023
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Далматинац
Риђица
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 21141
09/04/2023
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 21142
08/04/2023
18:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Сента
Сента
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 21143
08/04/2023
15:30
Рума
Путинци
Путинци
Рума
Рума
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 21144
09/04/2023
19:00
Јабука, замена домаћинства
Црепаја
Црепаја
Долово
Долово
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 21145
08/04/2023
19:30
Алибунар
Будућност
Алибунар
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 21146
09/04/2023
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 21147

20. коло

02/04/2023
18:30
Риђица
Далматинац
Риђица
Путинци
Путинци
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 20134
01/04/2023
19:30
Мокрин
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 20135
01/04/2023
18:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 20136
02/04/2023
19:30
Сента
Сента
Сента
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 20137
01/04/2023
16:00
Рума
Рума
Рума
Црепаја
Црепаја
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 20138
01/04/2023
17:00
Долово
Долово
Долово
Будућност
Алибунар
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Далибор Иванков


Број утакмице: 20139
01/04/2023
15:30
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Сомбор
Сомбор
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 20140

19. коло

26/03/2023
20:00
Рума
Путинци
Путинци
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 19127
26/03/2023
18:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 19128
26/03/2023
14:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Сента
Сента
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Далибор Иванков


Број утакмице: 19129
26/03/2023
19:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Рума
Рума
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 19130
25/03/2023
20:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Долово
Долово
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 19131
26/03/2023
20:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 19132
26/03/2023
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Далматинац
Риђица
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 19133

18. коло

11/03/2023
18:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Путинци
Путинци
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 18120
18/03/2023
15:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 18121
18/03/2023
15:30
Сента
Сента
Сента
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 18122
19/03/2023
14:00
Рума
Рума
Рума
Сомбор
Сомбор
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 18123
18/03/2023
18:00
Јабука
Долово
Долово
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 18124
18/03/2023
19:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Будућност
Алибунар
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 18125
19/03/2023
18:00
Мокрин
Црепаја
Црепаја
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 18126

17. коло

04/03/2023
20:00
Рума
Путинци
Путинци
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 17113
05/03/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Сента
Сента
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 17114
04/03/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Рума
Рума
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 17115
04/03/2023
16:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Долово
Долово
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 17116
04/03/2023
19:30
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Далматинац
Риђица
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 17117
05/03/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Далибор Иванков


Број утакмице: 17118
05/03/2023
18:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Милан Репија


Број утакмице: 17119

16. коло

26/02/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Путинци
Путинци
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 16106
26/02/2023
20:00
Сента
Сента
Сента
Долово
Долово
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 16107
25/02/2023
18:00
Рума
Рума
Рума
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 16108
26/02/2023
20:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 16109
26/02/2023
18:00
Мокрин
Сомбор
Сомбор
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 16110
26/02/2023
18:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Будућност
Алибунар
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 16111
27/02/2023
20:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Црепаја
Црепаја
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 16112

15. коло

19/02/2023
20:00
Рума
Путинци
Путинци
Сента
Сента
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 15099
19/02/2023
20:00
Јабука
Долово
Долово
Рума
Рума
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 15100
18/02/2023
16:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Далматинац
Риђица
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 15101
18/02/2023
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Бранислав Ћирковић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 15102
18/02/2023
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 15103
18/02/2023
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 15104
19/02/2023
20:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 15105

14. коло

11/02/2023
17:00
Сента
Сента
Сента
Рума
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 14092
12/02/2023
16:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Долово
Долово
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 14093
11/02/2023
19:00
Мокрин
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 14094
11/02/2023
18:30
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 14095
12/02/2023
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Сомбор
Сомбор
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 14096
12/02/2023
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Будућност
Алибунар
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 14097
22/02/2023
20:00
Платичево
Путинци
Путинци
Црепаја
Црепаја
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 14098

13. коло

08/02/2023
20:30
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Сента
Сента
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Милан Репија


Број утакмице: 13085
25/12/2022
18:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Рума
Рума
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 13086
24/12/2022
18:00
Мокрин
Долово
Долово
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 13087
22/12/2022
20:45
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 13088
24/12/2022
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 13089
24/12/2022
18:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Сомбор
Сомбор
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 13090
24/12/2022
17:30
Рума
Путинци
Путинци
Будућност
Алибунар
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 13091

12. коло

18/12/2022
19:00
Ада
Сента
Сента
Далматинац
Риђица
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 12078
15/12/2022
20:30
Рума
Рума
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 12079
17/12/2022
15:30
Јабука
Долово
Долово
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 12080
17/12/2022
13:00
Зрењанин, Медисон
Зрењанин
Зрењанин
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 12081
17/12/2022
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 12082
18/12/2022
20:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Путинци
Путинци
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 12083
18/12/2022
20:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Црепаја
Црепаја
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 12084

11. коло

10/12/2022
19:00
Мокрин
Далматинац
Риђица
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 11071
10/12/2022
14:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Сента
Сента
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 11072
10/12/2022
18:00
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Рума
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 11073
10/12/2022
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Долово
Долово
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 11074
10/12/2022
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 11075
11/12/2022
16:30
Платичево
Путинци
Путинци
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 11076
11/12/2022
20:00
Црепаја
Црепаја
Црепаја
Сомбор
Сомбор
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 11077

10. коло

13/12/2022
20:30
Риђица
Далматинац
Риђица
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 10064
03/12/2022
17:00
Мокрин
Сента
Сента
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 10065
04/12/2022
16:30
Хртковци
Рума
Рума
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 10066
04/12/2022
19:00
Јабука
Долово
Долово
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 10067
08/12/2022
19:45
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Путинци
Путинци
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 10068
03/12/2022
20:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Црепаја
Црепаја
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 10069
04/12/2022
20:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Будућност
Алибунар
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 10070

9. коло

26/11/2022
15:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Далматинац
Риђица
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 09057
26/11/2022
18:00
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 09058
26/11/2022
20:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Сента
Сента
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 09059
26/11/2022
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Рума
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 09060
27/11/2022
17:00
Платичево
Путинци
Путинци
Долово
Долово
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 09061
27/11/2022
20:00
Црепаја
Црепаја
Црепаја
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 09062
27/11/2022
15:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 09063

8. коло

20/11/2022
17:00
Риђица
Далматинац
Риђица
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 08050
20/11/2022
18:00
Мокрин
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 08051
20/11/2022
20:00
Сента
Сента
Сента
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 08052
30/11/2022
20:00
Хртковци
Рума
Рума
Путинци
Путинци
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 08053
19/11/2022
19:00
Дебељача, замена домаћинства
Долово
Долово
Црепаја
Црепаја
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 08054
20/11/2022
17:00
Хала Медисон, Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Будућност
Алибунар
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 08055
19/11/2022
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Сомбор
Сомбор
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 08056

7. коло

13/11/2022
16:30
Војка
Путинци
Путинци
Далматинац
Риђица
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 07043
12/11/2022
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 07044
13/11/2022
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 07045
13/11/2022
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Сента
Сента
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 07046
15/11/2022
20:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Рума
Рума
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 07047
13/11/2022
18:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Долово
Долово
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 07048
12/11/2022
19:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 07049

6. коло

05/11/2022
19:00
Мокрин
Путинци
Путинци
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 06036
15/11/2022
20:00
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 06037
06/11/2022
17:00
Сента
Сента
Сента
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 06038
06/11/2022
17:00
Хртковци
Рума
Рума
Будућност
Алибунар
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 06039
05/11/2022
16:00
Долово
Долово
Долово
Сомбор
Сомбор
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 06040
05/11/2022
15:00
Зрењанин - Медисон
Зрењанин
Зрењанин
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Зоран Марјановић


Број утакмице: 06041
06/11/2022
20:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Црепаја
Црепаја
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 06042

5. коло

30/10/2022
16:30
Војка
Путинци
Путинци
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Мирко Перендија


Број утакмице: 05029
29/10/2022
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 05030
30/10/2022
16:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Сента
Сента
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 05031
30/10/2022
18:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Рума
Рума
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 05032
29/10/2022
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Долово
Долово
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 05033
30/10/2022
20:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
Далматинац
Риђица
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 05034
30/10/2022
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 05035

4. коло

23/10/2022
12:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Путинци
Путинци
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 04022
23/10/2022
20:00
Сента
Сента
Сента
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 04023
22/10/2022
20:00
Хртковци
Рума
Рума
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 04024
22/10/2022
17:00
Долово
Долово
Долово
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 04025
22/10/2022
18:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Сомбор
Сомбор
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 04026
22/10/2022
19:00
Мокрин
Будућност
Алибунар
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 04027
21/10/2022
21:00
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Црепаја
Црепаја
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 04028

3. коло

09/10/2022
20:00
Путинци
Путинци
Путинци
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 03015
09/10/2022
17:00
Долово
Долово
Долово
Сента
Сента
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Небојша Марковић


Број утакмице: 03016
09/10/2022
16:00
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Рума
Рума
Судија А: Владимир Вучић
Судија Б: Марко Обрадовић
Делегат: Зоран Марјановић


Број утакмице: 03017
09/10/2022
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
Далматинац
Риђица
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 03018
08/10/2022
19:30
Сомбор
Сомбор
Сомбор
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 03019
09/10/2022
19:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 03020
09/10/2022
16:00
Дебељача
Црепаја
Црепаја
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Давор Петровић


Број утакмице: 03021

2. коло

02/10/2022
18:00
Сента
Сента
Сента
Путинци
Путинци
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 02008
02/10/2022
18:00
Рума
Рума
Рума
Долово
Долово
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 02009
01/10/2022
21:00
Риђица
Далматинац
Риђица
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 0210
01/10/2022
20:00
Мокрин
Раднички
Јаша Томић
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 02011
01/10/2022
18:00
Жабаљ
ЖСК 1955
Жабаљ
Сомбор
Сомбор
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 02012
02/10/2022
13:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Будућност
Алибунар
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 02013
02/10/2022
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица
Пригревица
Црепаја
Црепаја
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 02014

1. коло

25/09/2022
18:00
Рума
Рума
Рума
Сента
Сента
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 01001
24/09/2022
19:00
Долово
Долово
Долово
Далматинац
Риђица
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 01002
24/09/2022
15:30
Зрењанин
Зрењанин
Зрењанин
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Контролор: Драган Јосифоски

Број утакмице: 01003
24/09/2022
19:00
Јаша Томић
Раднички
Јаша Томић
ЖСК 1955
Жабаљ
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 01004
29/09/2022
20:00
Сомбор
Сомбор
Сомбор
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 01005
25/09/2022
12:00
Алибунар
Будућност
Алибунар
ПИК Пригревица
Пригревица
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Михајло Миловац


Број утакмице: 01006
25/09/2022
16:00
Црепаја
Црепаја
Црепаја
Путинци
Путинци
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Небојша Марковић

Број утакмице: 01007

Жене


18. коло

07/05/2023
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Мокрин
Мокрин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 18086
03/05/2023
19:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 18087
06/05/2023
11:00
Врбас
Врбас
Врбас
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 18088
04/05/2023
19:30
Медисон, Зрењанин
Нафтагас (ж)
Елемир
Раднички
Бајмок
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 18089
07/05/2023
15:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 18090

17. коло

29/04/2023
17:30
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Јадран
Фекетић
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 17081
29/04/2023
15:00
Ада
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 17082
28/04/2023
20:30
Бајмок
Раднички
Бајмок
Врбас
Врбас
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 17083
30/04/2023
17:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 17084
02/05/2023
17:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 17085

16. коло

22/04/2023
16:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Оџаци
Оџаци
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 16076
23/04/2023
12:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Раднички
Бајмок
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Милош Каран


Број утакмице: 16077
23/04/2023
13:00
Врбас
Врбас
Врбас
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 16078
23/04/2023
14:00
Медисон, Зрењанин
Нафтагас (ж)
Елемир
Мокрин
Мокрин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 16079
23/04/2023
13:30
Слана бара, Нови Сад
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 16080

15. коло

13/04/2023
20:30
Ада
Јадран
Фекетић
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 15071
08/04/2023
19:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 15072
09/04/2023
17:15
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Врбас
Врбас
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Наташа Јовић


Број утакмице: 15073
08/04/2023
16:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 15074
07/04/2023
19:30
Бајмок
Раднички
Бајмок
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 15075

14. коло

29/03/2023
18:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 14066
01/04/2023
17:30
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Ана Марчетић
Судија Б: Мила Аврамовић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 14067
01/04/2023
16:00
Врбас
Врбас
Врбас
Оџаци
Оџаци
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 14068
02/04/2023
16:00
Нови Сад, Клиса
Петроварадин
Петроварадин
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 14069
31/03/2023
17:30
Ада
Раднички
Бајмок
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Милан Милиновић


Број утакмице: 14070

13. коло

25/03/2023
18:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Јадран
Фекетић
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 13061
25/03/2023
16:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 13062
26/03/2023
15:00
Медисон, Зрењанин
Нафтагас (ж)
Елемир
Врбас
Врбас
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 13063
25/03/2023
17:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 13064
26/03/2023
18:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 13065

12. коло

19/03/2023
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Врбас
Врбас
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 12056
14/03/2023
18:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 12057
19/03/2023
16:00
Слана бара, Нови Сад
Петроварадин
Петроварадин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 12058
18/03/2023
17:00
Ада
Мокрин
Мокрин
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 12059
18/03/2023
17:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 12060

11. коло

12/03/2023
16:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Јадран
Фекетић
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 11051
11/03/2023
11:00
Врбас
Врбас
Врбас
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 11052
11/03/2023
16:00
Медисон, Зрењанин
Нафтагас (ж)
Елемир
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Зоран Марјановић


Број утакмице: 11053
12/03/2023
16:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 11054
11/03/2023
16:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Раднички
Бајмок
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Ненад Ристић


Број утакмице: 11055

10. коло

04/03/2023
19:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Горан Ристић
Судија Б: Зоран Попов
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 10046
26/02/2023
20:00
Нови Сад - Слана бара
Петроварадин
Петроварадин
Врбас
Врбас
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 10047
24/02/2023
17:30
Ада
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 10048
16/03/2023
19:30
Бајмок
Раднички
Бајмок
Оџаци
Оџаци
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 10049
25/02/2023
17:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 10050

9. коло

27/11/2022
19:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Јадран
Фекетић
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 09041
27/11/2022
16:00
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 09042
26/11/2022
16:30
Ада
Врбас
Врбас
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 09043
25/11/2022
20:30
Бајмок
Раднички
Бајмок
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Давор Хорват


Број утакмице: 09044
26/11/2022
15:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 09045

8. коло

18/11/2022
20:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Наташа Јовић


Број утакмице: 08036
19/11/2022
14:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Михајло Миловац


Број утакмице: 08037
19/11/2022
12:00
Врбас
Врбас
Врбас
Раднички
Бајмок
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 08038
19/11/2022
16:00
Хала Медисон, Зрењанин
Нафтагас (ж)
Елемир
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 08039
25/11/2022
19:15
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Мокрин
Мокрин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 08040

7. коло

12/11/2022
19:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Јадран
Фекетић
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 07031
13/11/2022
15:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 07032
12/11/2022
18:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Врбас
Врбас
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Бранислав Гргуревић


Број утакмице: 07033
13/11/2022
17:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Ана Марија Палангетић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 07034
13/11/2022
16:30
Мол
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 07035

6. коло

05/11/2022
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 06026
05/11/2022
13:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Михајло Миловац


Број утакмице: 06027
05/11/2022
18:00
Врбас
Врбас
Врбас
Мокрин
Мокрин
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Лука Лажетић
Делегат: Миљан Рабреновић


Број утакмице: 06028
05/11/2022
17:00
Зрењанин - Медисон
Нафтагас (ж)
Елемир
Оџаци
Оџаци
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 06029
06/11/2022
16:30
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Раднички
Бајмок
Судија А: Владимир Бакша
Судија Б: Стефан Николовски
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 06030

5. коло

28/10/2022
19:45
Зрењанин - Медисон
Нафтагас (ж)
Елемир
Јадран
Фекетић
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Лука Лажетић
Делегат: Зоран Марјановић


Број утакмице: 05021
30/10/2022
18:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 05022
10/11/2022
19:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Врбас
Врбас
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 05023
29/10/2022
17:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 05024
28/10/2022
20:30
Бајмок
Раднички
Бајмок
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Никола Миљанић


Број утакмице: 05025

4. коло

22/10/2022
15:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Раднички
Бајмок
Судија А: Марко Слива
Судија Б: Алекса Костелник
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 04016
23/10/2022
20:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Оџаци
Оџаци
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 04017
22/10/2022
18:00
Врбас
Врбас
Врбас
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 04018
23/10/2022
20:00
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 04019
22/10/2022
16:30
Мол
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Зоран Марјановић


Број утакмице: 04020

3. коло

16/10/2022
20:00
Врбас
Врбас
Врбас
Јадран
Фекетић
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 03011
16/10/2022
15:00
Зрењанин - Медисон
Нафтагас (ж)
Елемир
Беочин 1959
Беочин
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 03012
15/10/2022
16:30
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Ања Пантић


Број утакмице: 03013
15/10/2022
18:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Мирко Кењало


Број утакмице: 03014
16/10/2022
17:00
Апатин
Апатин (ж)
Апатин
Раднички
Бајмок
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Миодраг Миловац


Број утакмице: 03015

2. коло

09/10/2022
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 02006
11/10/2022
18:30
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Врбас
Врбас
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Михајло Марковић


Број утакмице: 02007
09/10/2022
17:00
Петроварадин
Петроварадин
Петроварадин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 02008
08/10/2022
17:00
Мол
Оџаци
Оџаци
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Драган Јосифоски


Број утакмице: 02009
09/10/2022
19:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Мокрин
Мокрин
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 0210

1. коло

25/09/2022
12:00
Беочин
Беочин 1959
Беочин
Јадран
Фекетић
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 01001
25/09/2022
17:00
Врбас
Врбас
Врбас
Петроварадин
Петроварадин
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Горан Ловрић


Број утакмице: 01002
24/09/2022
13:00
Хала Медисон, Зрењанин
Нафтагас (ж)
Елемир
Судија А: Лука Лажетић
Судија Б: Ђорђе Урошев
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 01003
06/10/2022
18:00
Оџаци
Оџаци
Оџаци
Раднички
Бајмок
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Сања Дроњаковић


Број утакмице: 01004
25/09/2022
17:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Апатин (ж)
Апатин
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 01005