Дероње - Лаки

01/11/2020 11:20 Дероње


6.коло
Дероње 7 : 11 Лаки


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Дероње-Темерин 3-11
2. Дероње-Пригревица 9-3
3. Лаки-Дероње 16-5
4. Темерин-Дероње 4-7
5. Пригревица-Дероње 8-9
6. Дероње-Лаки 7-11
Коло Утакмица Рез
1. Пригревица-Лаки 8-12
2. Темерин-Лаки 8-19
3. Лаки-Дероње 16-5
4. Лаки-Пригревица 7-11
5. Лаки-Темерин 14-3
6. Дероње-Лаки 7-11