ПИК Пригревица - Далматинац

14/10/2017 15:19 Апатин


6.коло
ПИК Пригревица 10 : 0 Далматинац


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Далматинац-ПИК Пригревица 0-10
2. Сомборелектро-ПИК Пригревица 12-17
3. ПИК Пригревица-Сомбор 35-4
4. Апатин-ПИК Пригревица 14-29
5. ПИК Пригревица-Графичар 18-16
6. ПИК Пригревица-Далматинац 10-0
7. ПИК Пригревица-Сомборелектро 17-15
8. Сомбор-ПИК Пригревица 9-22
9. ПИК Пригревица-Апатин 22-8
10. Графичар-ПИК Пригревица 11-19
Коло Утакмица Рез
1. Далматинац-ПИК Пригревица 0-10
2. Сомбор-Далматинац 10-0
3. Далматинац-Апатин 0-10
4. Графичар-Далматинац 10-0
5. Далматинац-Сомборелектро 0-10
6. ПИК Пригревица-Далматинац 10-0
7. Далматинац-Сомбор 0-10
8. Апатин-Далматинац 10-0
9. Далматинац-Графичар 0-10
10. Сомборелектро-Далматинац 10-0