Апатин - Далматинац

28/10/2017 12:43 Сомбор


8.коло
Апатин 10 : 0 Далматинац


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Апатин-Сомборелектро 9-16
2. Апатин-Графичар 12-13
3. Далматинац-Апатин 0-10
4. Апатин-ПИК Пригревица 14-29
5. Сомбор-Апатин 11-25
6. Сомборелектро-Апатин 17-9
7. Графичар-Апатин 16-12
8. Апатин-Далматинац 10-0
9. ПИК Пригревица-Апатин 22-8
10. Апатин-Сомбор 10-0
Коло Утакмица Рез
1. Далматинац-ПИК Пригревица 0-10
2. Сомбор-Далматинац 10-0
3. Далматинац-Апатин 0-10
4. Графичар-Далматинац 10-0
5. Далматинац-Сомборелектро 0-10
6. ПИК Пригревица-Далматинац 10-0
7. Далматинац-Сомбор 0-10
8. Апатин-Далматинац 10-0
9. Далматинац-Графичар 0-10
10. Сомборелектро-Далматинац 10-0