Јабука (ж) - ЛСК

14/11/2020 10:20 Јабука


6.коло
Јабука (ж) 6 : 3 ЛСК


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. ЛСК-Јабука (ж) 10-12
2. Јабука (ж)-Рума 13-10
3. Словен-Јабука (ж) 13-3
5. Јабука (ж)-Војводина 0-10
6. Јабука (ж)-ЛСК 6-3
7. Рума-Јабука (ж) 10-0
8. Јабука (ж)-Словен 5-15
10. Војводина-Јабука (ж) 13-8
Коло Утакмица Рез
1. ЛСК-Јабука (ж) 10-12
2. Војводина-ЛСК 26-2
4. ЛСК-Рума 6-10
5. Словен-ЛСК 17-2
6. Јабука (ж)-ЛСК 6-3
7. ЛСК-Војводина 3-13
9. Рума-ЛСК 13-10
10. ЛСК-Словен 1-20