Војводина - Словен

29/11/2020 10:20 Нови Сад


4.коло
Војводина 10 : 15 Словен


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
2. Војводина-ЛСК 26-2
3. Рума-Војводина 5-25
4. Војводина-Словен 10-15
5. Јабука (ж)-Војводина 0-10
7. ЛСК-Војводина 3-13
8. Војводина-Рума 15-5
9. Словен-Војводина 14-4
10. Војводина-Јабука (ж) 13-8
Коло Утакмица Рез
1. Рума-Словен 6-26
3. Словен-Јабука (ж) 13-3
4. Војводина-Словен 10-15
5. Словен-ЛСК 17-2
6. Словен-Рума 17-5
8. Јабука (ж)-Словен 5-15
9. Словен-Војводина 14-4
10. ЛСК-Словен 1-20