Кањижа - Словен

24/02/2019 14:58 Ада


9.коло
Кањижа 15 : 22 Словен


Играч
гол
2`
дк
мвп
Хеже Тифани
0
0
Ковач Ката
0
0
Агоштон Рамона
0
1
Нађ Фружина
0
0
Кокаи Рози
0
0
Беде Пана
0
0
Хармат Лили
0
0
Берчек Николета
0
0
Буш Река
0
0
Жамбоки Жока
0
0
Урбан Естер
6
0
Галиц Фани
0
0
Јухас Флора
7
0
Сел Ана
0
0
Биро Вираг
0
1
Хајбел Хеди
0
0
Баги Евелин
0
0
Тандари Напшугар
0
0
Апро Богач Жока
0
0
Њилаш Емеше
2
1
Играч
гол
2`
дк
мвп
Поповић Милана
0
0
Опачић Драгана
8
0
Радовић Ана
0
0
Аћимовић Милица
1
0
Шкаро Теодора
0
0
Алексић Лана
0
0
Ивошевић Николина
1
1
Петровић Елена
0
0
Вукмирић Јована
0
0
Иванчевић Александра
2
0
Честић Миљана
0
0
Вртача Маја
0
0
Циндрић Невена
0
0
Младеновић Дуња
0
0
Грујић Ана
0
0
Савић Сара
0
0
Мартинац Анђела
2
1
Добријевић Александра
0
0
Томашић Лана
0
0
Томић Наталија
0
0
Спајић Леонора
0
0
Почуча Марија
0
0
Ускоковић Амелија
7
0
Лакић Исидора
0
0
Чабаркапа Јелена
1
1


Број гледалаца: 50 А судија: Александар Ђоровић
Б судија: Душан Деспотовић
Делегат: Вукашин Вујичић


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Кањижа-Пролетер (ж) 14-23
2. Словен-Кањижа 14-14
3. Кањижа-Железничар 17-16
4. Темерин-Кањижа 19-13
5. Кањижа-Јадран 9-29
6. Халас Јожеф-Кањижа 24-10
7. Кањижа-Долово (ж) 13-15
8. Пролетер (ж)-Кањижа 24-11
9. Кањижа-Словен 15-22
10. Железничар-Кањижа 22-12
11. Кањижа-Темерин 16-30
12. Јадран-Кањижа 22-12
13. Кањижа-Халас Јожеф 13-23
14. Долово (ж)-Кањижа 18-15
Коло Утакмица Рез
1. Халас Јожеф-Словен 22-8
2. Словен-Кањижа 14-14
3. Пролетер (ж)-Словен 17-11
4. Долово (ж)-Словен 12-15
5. Словен-Железничар 23-12
6. Темерин-Словен 20-17
7. Словен-Јадран 14-23
8. Словен-Халас Јожеф 17-17
9. Кањижа-Словен 15-22
10. Словен-Пролетер (ж) 11-15
11. Словен-Долово (ж) 13-11
12. Железничар-Словен 14-14
13. Словен-Темерин 17-14
14. Јадран-Словен 13-13