Табела ЛМК РСВ М12 / Ж12 - јесен

2017/2018
(Архива)

М12 - А група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 9 9 0 0 120 59 +61 18
2
Кањижа
Кањижа
9 6 0 3 97 78 +19 12
3
Спартак (м)
Суботица
9 2 1 6 65 99 -34 5
4
Сента
Сента
9 0 1 8 60 106 -46 1

М12 - Б група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 9 8 0 1 187 104 +83 16
2
ПИК Пригревица
Пригревица
9 6 0 3 155 119 +36 12
3
Црвенка Jaffa
Црвенка
9 4 0 5 118 130 -12 8
4 9 0 0 9 73 180 -107 0

М12 - В група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
9 7 1 1 133 94 +39 15
2
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
9 4 3 2 135 119 +16 11
3 9 3 1 5 110 133 -23 7
4
Војводина
Нови Сад
9 1 1 7 95 127 -32 3

М12 - Г група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Динамо
Панчево
9 8 0 1 123 66 +57 16
2 9 7 0 2 111 59 +52 14
3
Јабука
Јабука
9 3 0 6 81 100 -19 6
4
Пролетер
Зрењанин
9 0 0 9 0 90 -90 0

Ж12 - А група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Кикинда
Кикинда
8 8 0 0 113 30 +83 16
2 8 6 0 2 124 58 +66 12
3
Раднички
Бајмок
8 3 1 4 51 91 -40 7
4
Кањижа
Кањижа
8 1 2 5 40 84 -44 4
5
Zitzer
Трешњевац
8 0 1 7 39 104 -65 1

Ж12 - Б група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Јадран
Фекетић
8 8 0 0 123 32 +91 16
2
Лаки
Црвенка
8 5 1 2 66 54 +12 11
3
Оџаци
Оџаци
8 4 1 3 81 64 +17 9
4
Врбас
Врбас
8 2 0 6 46 86 -40 4
5
Маглић
Маглић
8 0 0 8 0 80 -80 0

Ж12 - В група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Темерин
Темерин
9 8 1 0 174 48 +126 17
2
Срем Santa
Сремска Митровица
9 6 1 2 106 85 +21 13
3
Спартак
Дебељача
9 2 1 6 58 116 -58 5
4
Долово (ж)
Долово
9 0 1 8 61 150 -89 1