Врбас - ЛМК РСВ М12 / Ж12 - јесен Ж12 - Б групаШтампање

1.коло Врбас - СЛОБОДАН -
2.коло 24/09/17 13:20 Врбас - Јадран 2 - 19
3.коло 24/09/17 13:18 Лаки - Врбас 8 - 5
4.коло 08/10/17 15:44 Врбас - Маглић 10 - 0
5.коло 08/10/17 15:46 Оџаци - Врбас 18 - 4
6.коло СЛОБОДАН - Врбас -
7.коло 23/10/17 15:24 Јадран - Врбас 19 - 4
8.коло 23/10/17 15:22 Врбас - Лаки 5 - 13
9.коло 04/11/17 19:02 Маглић - Врбас 0 - 10
10.коло 04/11/17 19:04 Врбас - Оџаци 6 - 9