Јабука - ЛМК РСВ М12 / Ж12 - јесен М12 - Г групаШтампање

1.коло 23/09/17 12:00 Јабука - Младост ТСК ОРК 4 - 12
2.коло 23/09/17 12:01 Динамо - Јабука 17 - 7
3.коло 23/09/17 19:49 Јабука - Пролетер 10 - 0
4.коло 21/10/17 15:40 Младост ТСК ОРК - Јабука 15 - 8
5.коло 07/10/17 14:28 Јабука - Динамо 13 - 19
6.коло 07/10/17 14:27 Пролетер - Јабука 0 - 10
7.коло 04/11/17 19:10 Јабука - Младост ТСК ОРК 10 - 17
8.коло 21/10/17 15:41 Динамо - Јабука 20 - 9
9.коло 04/11/17 19:09 Јабука - Пролетер 10 - 0