Распоред утакмица - Прва лига ''Војводина''

2023/2024
Мушкарци Жене

Мушкарци


1. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
1
Војвода Степа
Војвода Степа
Јединство
Нови Бечеј
Српска Црња 24/09/2023
13:00
2
Металац
Футог
Мокрин 24/09/2023
19:00
3
Јабука
Јабука
Ада 23/09/2023
19:00
4
ЖСК 1955
Жабаљ
Јаша Томић 23/09/2023
19:00
5
Славија
Нови Сад
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нови Сад - Слана бара 24/09/2023
19:00
6
Апатин
Апатин
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Апатин 24/09/2023
17:00

2. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
7
Јединство
Нови Бечеј
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нови Бечеј 01/10/2023
19:00
8
Војвода Степа
Војвода Степа
Војвода Степа
9
Металац
Футог
Футог
10
Јабука
Јабука
Јабука
11
ЖСК 1955
Жабаљ
Славија
Нови Сад
Жабаљ 30/09/2023
18:00
12
Младост ТСК
Бачки Јарак
Апатин
Апатин
Бачки Јарак

3. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
13
Јединство
Нови Бечеј
Мокрин
14
Војвода Степа
Војвода Степа
Ада
15
Металац
Футог
Сечањ
16
Славија
Нови Сад
Јабука
Јабука
Нови Сад
17
Апатин
Апатин
ЖСК 1955
Жабаљ
Апатин
18
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац

4. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
19
Јединство
Нови Бечеј
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нови Бечеј
20
Војвода Степа
Војвода Степа
Војвода Степа
21 Мокрин
22
Металац
Футог
Славија
Нови Сад
Футог
23
Јабука
Јабука
Апатин
Апатин
Јабука
24
ЖСК 1955
Жабаљ
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Жабаљ

5. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
25
Јединство
Нови Бечеј
Ада
26
Славија
Нови Сад
Војвода Степа
Војвода Степа
Нови Сад
27 Сечањ
28
Апатин
Апатин
Металац
Футог
Апатин
29
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука
Јабука
Банатски Карловац
30
Младост ТСК
Бачки Јарак
ЖСК 1955
Жабаљ
Бачки Јарак

6. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
31
Јединство
Нови Бечеј
ЖСК 1955
Жабаљ
Нови Бечеј
32
Војвода Степа
Војвода Степа
Апатин
Апатин
Војвода Степа
33
Славија
Нови Сад
Мокрин
34 Ада
35
Металац
Футог
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Футог
36
Јабука
Јабука
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука

7. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
37
Јединство
Нови Бечеј
Сечањ
38
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Војвода Степа
Војвода Степа
Банатски Карловац
39
Апатин
Апатин
Апатин
40
Славија
Нови Сад
Нови Сад
41
Младост ТСК
Бачки Јарак
Металац
Футог
Бачки Јарак
42
ЖСК 1955
Жабаљ
Јабука
Јабука
Жабаљ

8. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
43
Јединство
Нови Бечеј
Јабука
Јабука
Нови Бечеј
44
Војвода Степа
Војвода Степа
Младост ТСК
Бачки Јарак
Војвода Степа
45
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Мокрин
46
Апатин
Апатин
Ада
47
Славија
Нови Сад
Сечањ
48
Металац
Футог
ЖСК 1955
Жабаљ
Футог

9. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
49
Славија
Нови Сад
Јединство
Нови Бечеј
Нови Сад
50
ЖСК 1955
Жабаљ
Војвода Степа
Војвода Степа
Жабаљ
51
Младост ТСК
Бачки Јарак
Бачки Јарак
52
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
53
Апатин
Апатин
Апатин
54
Јабука
Јабука
Металац
Футог
Јабука

10. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
55
Јединство
Нови Бечеј
Металац
Футог
Нови Бечеј
56
Војвода Степа
Војвода Степа
Јабука
Јабука
Војвода Степа
57
ЖСК 1955
Жабаљ
Мокрин
58
Младост ТСК
Бачки Јарак
Ада
59
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Сечањ
60
Славија
Нови Сад
Апатин
Апатин
Нови Сад

11. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
61
Апатин
Апатин
Јединство
Нови Бечеј
Апатин
62
Металац
Футог
Војвода Степа
Војвода Степа
Футог
63
Јабука
Јабука
Јабука
64
ЖСК 1955
Жабаљ
Жабаљ
65
Младост ТСК
Бачки Јарак
Бачки Јарак
66
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Славија
Нови Сад
Банатски Карловац

12. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
67
Јединство
Нови Бечеј
Војвода Степа
Војвода Степа
Нови Бечеј
68
Металац
Футог
Футог
69
Јабука
Јабука
Јабука
70
ЖСК 1955
Жабаљ
Жабаљ
71
Младост ТСК
Бачки Јарак
Славија
Нови Сад
Бачки Јарак
72
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Апатин
Апатин
Банатски Карловац

13. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
73
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јединство
Нови Бечеј
Банатски Карловац
74
Војвода Степа
Војвода Степа
Мокрин
75
Металац
Футог
Ада
76
Јабука
Јабука
Сечањ
77
Славија
Нови Сад
ЖСК 1955
Жабаљ
Нови Сад
78
Апатин
Апатин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Апатин

14. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
79
Јединство
Нови Бечеј
Нови Бечеј
80
Војвода Степа
Војвода Степа
Војвода Степа
81
Металац
Футог
Футог
82
Јабука
Јабука
Славија
Нови Сад
Јабука
83
ЖСК 1955
Жабаљ
Апатин
Апатин
Жабаљ
84
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Бачки Јарак

15. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
85
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јединство
Нови Бечеј
Бачки Јарак
86
Војвода Степа
Војвода Степа
Сечањ
87 Ада
88
Славија
Нови Сад
Металац
Футог
Нови Сад
89
Апатин
Апатин
Јабука
Јабука
Апатин
90
Банатски Карловац
Банатски Карловац
ЖСК 1955
Жабаљ
Банатски Карловац

16. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
91
Јединство
Нови Бечеј
Нови Бечеј
92
Војвода Степа
Војвода Степа
Славија
Нови Сад
Војвода Степа
93 Мокрин
94
Металац
Футог
Апатин
Апатин
Футог
95
Јабука
Јабука
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука
96
ЖСК 1955
Жабаљ
Младост ТСК
Бачки Јарак
Жабаљ

17. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
97
ЖСК 1955
Жабаљ
Јединство
Нови Бечеј
Жабаљ
98
Апатин
Апатин
Војвода Степа
Војвода Степа
Апатин
99
Славија
Нови Сад
Нови Сад
100 Сечањ
101
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Металац
Футог
Банатски Карловац
102
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука
Јабука
Бачки Јарак

18. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
103
Јединство
Нови Бечеј
Нови Бечеј
104
Војвода Степа
Војвода Степа
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Војвода Степа
105
Апатин
Апатин
Мокрин
106
Славија
Нови Сад
Ада
107
Металац
Футог
Младост ТСК
Бачки Јарак
Футог
108
Јабука
Јабука
ЖСК 1955
Жабаљ
Јабука

19. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
109
Јабука
Јабука
Јединство
Нови Бечеј
Јабука
110
Младост ТСК
Бачки Јарак
Војвода Степа
Војвода Степа
Бачки Јарак
111
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
112
Апатин
Апатин
Апатин
113
Славија
Нови Сад
Нови Сад
114
ЖСК 1955
Жабаљ
Металац
Футог
Жабаљ

20. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
115
Јединство
Нови Бечеј
Славија
Нови Сад
Нови Бечеј
116
Војвода Степа
Војвода Степа
ЖСК 1955
Жабаљ
Војвода Степа
117
Младост ТСК
Бачки Јарак
Мокрин
118
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Ада
119
Апатин
Апатин
Сечањ
120
Металац
Футог
Јабука
Јабука
Футог

21. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
121
Металац
Футог
Јединство
Нови Бечеј
Футог
122
Јабука
Јабука
Војвода Степа
Војвода Степа
Јабука
123
ЖСК 1955
Жабаљ
Жабаљ
124
Младост ТСК
Бачки Јарак
Бачки Јарак
125
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
126
Апатин
Апатин
Славија
Нови Сад
Апатин

22. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
127
Јединство
Нови Бечеј
Апатин
Апатин
Нови Бечеј
128
Војвода Степа
Војвода Степа
Металац
Футог
Војвода Степа
129
Јабука
Јабука
Мокрин
130
ЖСК 1955
Жабаљ
Ада
131
Младост ТСК
Бачки Јарак
Сечањ
132
Славија
Нови Сад
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нови Сад

Жене


1. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
1
Јадран
Фекетић
Круле
Сивац
НЕ ИГРА СЕ
2
Железничар 2
Инђија
Словен
Рума
Инђија 25/09/2023
21:00
3
Раднички
Бајмок
Младост
Српска Црња
Бајмок 23/09/2023
19:00
4
Спартак
Дебељача
Зрењанин, Медисон - "Звонко Вујин" 24/09/2023
12:00
5
Апатин (ж)
Апатин
Апатин 23/09/2023
18:00

2. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
6
Круле
Сивац
Сивац
7
Јадран
Фекетић
Железничар 2
Инђија
Фекетић
8
Словен
Рума
Раднички
Бајмок
Рума
9
Младост
Српска Црња
Српска Црња 01/10/2023
16:00
10
Спартак
Дебељача
Апатин (ж)
Апатин
Дебељача 30/09/2023
19:00

3. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
11
Железничар 2
Инђија
Круле
Сивац
Инђија
12
Раднички
Бајмок
Јадран
Фекетић
Бајмок
13
Словен
Рума
Зрењанин
14
Апатин (ж)
Апатин
Младост
Српска Црња
Апатин
15
Спартак
Дебељача
Ада

4. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
16
Круле
Сивац
Спартак
Дебељача
Сивац
17
Јадран
Фекетић
Фекетић
18
Железничар 2
Инђија
Раднички
Бајмок
Инђија
19
Словен
Рума
Апатин (ж)
Апатин
Рума
20
Младост
Српска Црња
Српска Црња

5. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
21
Раднички
Бајмок
Круле
Сивац
Бајмок
22
Апатин (ж)
Апатин
Јадран
Фекетић
Апатин
23
Железничар 2
Инђија
Зрењанин
24
Словен
Рума
Ада
25
Спартак
Дебељача
Младост
Српска Црња
Дебељача

6. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
26
Круле
Сивац
Младост
Српска Црња
Сивац
27
Јадран
Фекетић
Фекетић
28
Железничар 2
Инђија
Апатин (ж)
Апатин
Инђија
29
Раднички
Бајмок
Бајмок
30
Словен
Рума
Спартак
Дебељача
Рума

7. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
31
Круле
Сивац
Зрењанин
32
Спартак
Дебељача
Јадран
Фекетић
Дебељача
33
Железничар 2
Инђија
Ада
34
Апатин (ж)
Апатин
Раднички
Бајмок
Апатин
35
Младост
Српска Црња
Словен
Рума
Српска Црња

8. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
36
Круле
Сивац
Словен
Рума
Сивац
37
Јадран
Фекетић
Младост
Српска Црња
Фекетић
38
Железничар 2
Инђија
Спартак
Дебељача
Инђија
39
Раднички
Бајмок
Бајмок
40
Апатин (ж)
Апатин
Зрењанин

9. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
41
Апатин (ж)
Апатин
Круле
Сивац
Апатин
42
Словен
Рума
Јадран
Фекетић
Рума
43
Младост
Српска Црња
Железничар 2
Инђија
Српска Црња
44
Спартак
Дебељача
Раднички
Бајмок
Дебељача
45 Ада

10. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
46
Круле
Сивац
Јадран
Фекетић
Сивац
47
Словен
Рума
Железничар 2
Инђија
Рума
48
Младост
Српска Црња
Раднички
Бајмок
Српска Црња
49
Спартак
Дебељача
Дебељача
50
Апатин (ж)
Апатин
Ада

11. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
51
Круле
Сивац
Ада
52
Железничар 2
Инђија
Јадран
Фекетић
Инђија
53
Раднички
Бајмок
Словен
Рума
Бајмок
54
Младост
Српска Црња
Зрењанин
55
Апатин (ж)
Апатин
Спартак
Дебељача
Апатин

12. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
56
Круле
Сивац
Железничар 2
Инђија
Сивац
57
Јадран
Фекетић
Раднички
Бајмок
Фекетић
58
Словен
Рума
Рума
59
Младост
Српска Црња
Апатин (ж)
Апатин
Српска Црња
60
Спартак
Дебељача
Дебељача

13. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
61
Спартак
Дебељача
Круле
Сивац
Дебељача
62
Јадран
Фекетић
Зрењанин
63
Раднички
Бајмок
Железничар 2
Инђија
Бајмок
64
Апатин (ж)
Апатин
Словен
Рума
Апатин
65
Младост
Српска Црња
Ада

14. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
66
Круле
Сивац
Раднички
Бајмок
Сивац
67
Јадран
Фекетић
Апатин (ж)
Апатин
Фекетић
68
Железничар 2
Инђија
Инђија
69
Словен
Рума
Рума
70
Младост
Српска Црња
Спартак
Дебељача
Српска Црња

15. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
71
Младост
Српска Црња
Круле
Сивац
Српска Црња
72
Јадран
Фекетић
Ада
73
Апатин (ж)
Апатин
Железничар 2
Инђија
Апатин
74
Раднички
Бајмок
Зрењанин
75
Спартак
Дебељача
Словен
Рума
Дебељача

16. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
76
Круле
Сивац
Сивац
77
Јадран
Фекетић
Спартак
Дебељача
Фекетић
78
Железничар 2
Инђија
Инђија
79
Раднички
Бајмок
Апатин (ж)
Апатин
Бајмок
80
Словен
Рума
Младост
Српска Црња
Рума

17. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
81
Словен
Рума
Круле
Сивац
Рума
82
Младост
Српска Црња
Јадран
Фекетић
Српска Црња
83
Спартак
Дебељача
Железничар 2
Инђија
Дебељача
84
Раднички
Бајмок
Ада
85
Апатин (ж)
Апатин
Апатин

18. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
86
Круле
Сивац
Апатин (ж)
Апатин
Сивац
87
Јадран
Фекетић
Словен
Рума
Фекетић
88
Железничар 2
Инђија
Младост
Српска Црња
Инђија
89
Раднички
Бајмок
Спартак
Дебељача
Бајмок
90 Зрењанин