Војка - ЛМК РСВ М12 / Ж12 - пролеће М12 - Прва лига В група Штампање

1.коло 11/03/2018 08:41 Војка - Црепаја 0 - 10
2.коло 24/02/2018 08:42 Младост ТСК ОРК - Војка 10 - 0
3.коло 11/03/2018 08:42 Војка - Јабука 0 - 10
4.коло 24/02/2018 08:44 Пролетер - Војка 10 - 0
5.коло Војка - СЛОБОДАН -
6.коло 15/04/2018 10:48 Црепаја - Војка 10 - 0
7.коло 24/03/2018 08:49 Војка - Младост ТСК ОРК 0 - 10
8.коло 15/04/2018 10:47 Јабука - Војка 10 - 0
9.коло 11/03/2018 08:51 Војка - Пролетер 0 - 10
10.коло СЛОБОДАН - Војка -
11.коло 12/05/2018 11:01 Војка - Црепаја 0 - 10
12.коло 12/05/2018 11:00 Младост ТСК ОРК - Војка 10 - 0
13.коло 12/05/2018 10:58 Војка - Јабука 0 - 10
14.коло 24/03/2018 08:56 Пролетер - Војка 10 - 0
15.коло Војка - СЛОБОДАН -