Војка - Црепаја

11/03/2018 08:41 Војка


1.коло
Војка 0 : 10 Црепаја


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војка-Црепаја 0-10
2. Младост ТСК ОРК-Војка 10-0
3. Војка-Јабука 0-10
4. Пролетер-Војка 10-0
6. Црепаја-Војка 10-0
7. Војка-Младост ТСК ОРК 0-10
8. Јабука-Војка 10-0
9. Војка-Пролетер 0-10
11. Војка-Црепаја 0-10
12. Младост ТСК ОРК-Војка 10-0
13. Војка-Јабука 0-10
14. Пролетер-Војка 10-0
Коло Утакмица Рез
1. Војка-Црепаја 0-10
3. Црепаја-Младост ТСК ОРК 13-6
4. Јабука-Црепаја 17-5
5. Црепаја-Пролетер 23-7
6. Црепаја-Војка 10-0
8. Младост ТСК ОРК-Црепаја 5-12
9. Црепаја-Јабука 15-11
10. Пролетер-Црепаја 3-7
11. Војка-Црепаја 0-10
13. Црепаја-Младост ТСК ОРК 21-13
14. Јабука-Црепаја 12-10
15. Црепаја-Пролетер 23-3