Војка - Јабука

12/05/2018 10:58 Војка


13.коло
Војка 0 : 10 Јабука


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војка-Црепаја 0-10
2. Младост ТСК ОРК-Војка 10-0
3. Војка-Јабука 0-10
4. Пролетер-Војка 10-0
6. Црепаја-Војка 10-0
7. Војка-Младост ТСК ОРК 0-10
8. Јабука-Војка 10-0
9. Војка-Пролетер 0-10
11. Војка-Црепаја 0-10
12. Младост ТСК ОРК-Војка 10-0
13. Војка-Јабука 0-10
14. Пролетер-Војка 10-0
Коло Утакмица Рез
2. Јабука-Пролетер 15-5
3. Војка-Јабука 0-10
4. Јабука-Црепаја 17-5
5. Младост ТСК ОРК-Јабука 5-13
7. Пролетер-Јабука 7-18
8. Јабука-Војка 10-0
9. Црепаја-Јабука 15-11
10. Јабука-Младост ТСК ОРК 17-14
12. Јабука-Пролетер 18-13
13. Војка-Јабука 0-10
14. Јабука-Црепаја 12-10
15. Младост ТСК ОРК-Јабука 6-18