Сомбор - ЛМК РСВ М16 / Ж16 - јесен М16 - А група Штампање

1.коло 24/09/2017 02:18 Сомбор - Црвенка 20 - 17
2.коло 08/10/2017 06:50 Сента - Сомбор 17 - 27
3.коло Сомбор - СЛОБОДАН -
4.коло 24/09/2017 02:25 Сомбор - Сомборелектро 13 - 31
5.коло 08/10/2017 06:48 Спартак (м) - Сомбор 31 - 22
6.коло 22/10/2017 06:35 Црвенка - Сомбор 23 - 15
7.коло 05/11/2017 09:39 Сомбор - Сента 23 - 24
8.коло СЛОБОДАН - Сомбор -
9.коло 22/10/2017 06:37 Сомборелектро - Сомбор 31 - 20
10.коло 05/11/2017 09:36 Сомбор - Спартак (м) 24 - 26