Сомбор - Сента

05/11/2017 21:39 Суботица


7.коло
Сомбор 23 : 24 Сента


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Сомбор-Црвенка 20-17
2. Сента-Сомбор 17-27
4. Сомбор-Сомборелектро 13-31
5. Спартак (м)-Сомбор 31-22
6. Црвенка-Сомбор 23-15
7. Сомбор-Сента 23-24
9. Сомборелектро-Сомбор 31-20
10. Сомбор-Спартак (м) 24-26
Коло Утакмица Рез
2. Сента-Сомбор 17-27
3. Сомборелектро-Сента 33-15
4. Сента-Спартак (м) 18-21
5. Црвенка-Сента 24-11
7. Сомбор-Сента 23-24
8. Сента-Сомборелектро 14-29
9. Спартак (м)-Сента 30-10
10. Сента-Црвенка 14-26