Сомборелектро - Сомбор

22/10/2017 18:37 Црвенка


9.коло
Сомборелектро 31 : 20 Сомбор


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Сомборелектро-Спартак (м) 22-13
2. Црвенка-Сомборелектро 15-24
3. Сомборелектро-Сента 33-15
4. Сомбор-Сомборелектро 13-31
6. Спартак (м)-Сомборелектро 11-33
7. Сомборелектро-Црвенка 21-14
8. Сента-Сомборелектро 14-29
9. Сомборелектро-Сомбор 31-20
Коло Утакмица Рез
1. Сомбор-Црвенка 20-17
2. Сента-Сомбор 17-27
4. Сомбор-Сомборелектро 13-31
5. Спартак (м)-Сомбор 31-22
6. Црвенка-Сомбор 23-15
7. Сомбор-Сента 23-24
9. Сомборелектро-Сомбор 31-20
10. Сомбор-Спартак (м) 24-26