Војводина ж - Куп Војводине (Ж) Куп Војводине Штампање

Осмина 09/12/2017 07:32 Мокрин - Војводина ж 15 - 34
Четвртфинале 13/12/2017 08:14 Панчево (ж) - Војводина ж 23 - 26
Полуфинале Војводина ж - Младост 29 - 27
Финале 21/02/2018 04:30 Врбас - Војводина ж 27 - 26