Младост - Куп Војводине (Ж) Куп Војводине Штампање

Осмина 29/11/2017 09:31 Јабука (ж) - Младост 10 - 40
Четвртфинале 20/12/2017 09:26 Словен - Младост 24 - 28
Полуфинале Војводина ж - Младост 29 - 27