Делегирање - Прва лига ''Север''

2018/2019
(Архива)
Мушкарци Жене

Мушкарци


22. коло

24/05/2019
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 022127
22/05/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Долово
Долово
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 022128
25/05/2019
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Инђија
Инђија
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 022129
25/05/2019
17:00
Шид
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 022130
22/05/2019
18:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 022132

21. коло

17/05/2019
18:00
Долово
Долово
Долово
Јабука
Јабука
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 021121
17/05/2019
20:00
Инђија
Инђија
Инђија
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 021122
18/05/2019
17:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 021123
17/05/2019
19:00
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 021124
19/05/2019
17:00
Мокрин
Младост
Вршац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 021125
19/05/2019
18:00
Сечањ
Сивац 69
Сивац
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 021126

20. коло

11/05/2019
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Сивац 69
Сивац
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 020115
11/05/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 020116
11/05/2019
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Апатин
Апатин
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 020117
10/05/2019
18:00
Шид
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 020118
12/05/2019
21:00
Вршац
Младост
Вршац
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 020119

19. коло

05/05/2019
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Јабука
Јабука
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 019109
05/05/2019
19:00
Апатин
Апатин
Апатин
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Данијела Косановић


Број утакмице: 019110
05/05/2019
19:00
Мокрин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 019111
04/05/2019
19:30
Сечањ
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 019112
04/05/2019
19:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Младост
Вршац
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 019113
05/05/2019
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Долово
Долово
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 019114

18. коло

19/04/2019
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Младост
Вршац
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 018103
19/04/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 018104
09/05/2019
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 018105
17/04/2019
18:30
Шид
Сивац 69
Сивац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 018106
20/04/2019
17:00
Долово
Долово
Долово
Апатин
Апатин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 018107
21/04/2019
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 018108

17. коло

13/04/2019
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: 197


Број утакмице: 017097
13/04/2019
20:00
Сечањ
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 017098
12/04/2019
19:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 017099
14/04/2019
19:30
Вршац
Младост
Вршац
Судија А: Дарко Грубачки
Судија Б: Душан Војводић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 017100
14/04/2019
19:30
Мокрин
Долово
Долово
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 017101
13/04/2019
19:00
Апатин
Апатин
Апатин
Инђија
Инђија
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 017102

16. коло

05/04/2019
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 016091
06/04/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Сивац 69
Сивац
Судија А: Душан Војводић
Судија Б: Дарко Грубачки
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 016092
06/04/2019
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Младост
Вршац
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 016093
06/04/2019
17:00
Долово
Долово
Долово
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 016094
06/04/2019
17:00
Инђија
Инђија
Инђија
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 016095
06/04/2019
19:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 016096

15. коло

30/03/2019
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Јабука
Јабука
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 015085
31/03/2019
16:00
Вршац
Младост
Вршац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Жељко Голубовић


Број утакмице: 015086
31/03/2019
18:00
Шид
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 015087
31/03/2019
19:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Долово
Долово
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Владимир Смиљанић

Број утакмице: 015088
30/03/2019
19:00
Сечањ
Инђија
Инђија
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 015089
31/03/2019
19:00
Мокрин
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 015090

14. коло

23/03/2019
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 014079
23/03/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 014080
23/03/2019
17:00
Долово
Долово
Долово
Младост
Вршац
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 014081
24/03/2019
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Сивац 69
Сивац
Судија А: Марко Секулић
Судија Б: Владимир Јовандић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 014082
24/03/2019
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 014083
24/03/2019
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 014084

13. коло

17/03/2019
19:00
Мокрин
Јабука
Јабука
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 013073
15/03/2019
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 013074
16/03/2019
18:00
Шид
Долово
Долово
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 013075
17/03/2019
19:00
Вршац
Младост
Вршац
Инђија
Инђија
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 013076
16/03/2019
18:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 013077
16/03/2019
18:00
Сечањ
Апатин
Апатин
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 013078

12. коло

08/03/2019
20:00
Јабука
Јабука
Јабука
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дарко Грубачки
Судија Б: Душан Војводић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 012067
09/03/2019
20:00
Јабука
Долово
Долово
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 012068
09/03/2019
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 012069
10/03/2019
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Младост
Вршац
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Жељко Голубовић


Број утакмице: 012070
08/03/2019
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Сивац 69
Сивац
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 012071
10/03/2019
19:00
Мокрин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 012072

11. коло

02/12/2018
18:00
Сечањ
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 011061
02/12/2018
20:00
Долово
Долово
Долово
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 011062
02/12/2018
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 011063
01/12/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 011064
01/12/2018
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Младост
Вршац
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 011065
01/12/2018
00:00
Мокрин
Сивац 69
Сивац
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 011066

10. коло

24/11/2018
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Долово
Долово
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 010055
23/11/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Инђија
Инђија
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 010056
25/11/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 010057
24/11/2018
16:00
Шид
Апатин
Апатин
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 010058
25/11/2018
20:00
Вршац
Младост
Вршац
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 010059
24/11/2018
18:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 010060

9. коло

17/11/2018
20:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Јабука
Јабука
Судија А: Дарко Грубачки
Судија Б: Душан Војводић
Делегат: Жељко Голубовић


Број утакмице: 009049
18/11/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 009050
20/11/2018
21:00
Апатин
Апатин
Апатин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 009051
17/11/2018
18:00
Мокрин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 009052
17/11/2018
19:00
Сечањ
Младост
Вршац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 009053
18/11/2018
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Долово
Долово
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 009054

8. коло

10/11/2018
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Инђија
Инђија
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 008043
09/11/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Апатин
Апатин
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 008044
10/11/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 008045
10/11/2018
18:00
Шид
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 008046
10/11/2018
20:00
Вршац
Младост
Вршац
Сивац 69
Сивац
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 008047
10/11/2018
20:00
Долово
Долово
Долово
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 008048

7. коло

04/11/2018
19:00
Вршац
Младост
Вршац
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 007037
04/11/2018
18:00
Мокрин
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 007038
03/11/2018
20:00
Сечањ
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 007039
02/11/2018
19:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 007040
03/11/2018
20:00
Апатин
Апатин
Апатин
Долово
Долово
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 007041
03/11/2018
20:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Инђија
Инђија
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 007042

6. коло

28/10/2018
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 006031
27/10/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 006032
27/10/2018
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Сивац 69
Сивац
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 006033
27/10/2018
19:00
Шид
Младост
Вршац
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 006034
27/10/2018
20:00
Долово
Долово
Долово
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 006035
28/10/2018
17:00
Инђија
Инђија
Инђија
Апатин
Апатин
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 006036

5. коло

19/10/2018
20:00
Шид
Јабука
Јабука
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 005025
20/10/2018
18:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 005026
21/10/2018
21:00
Вршац
Младост
Вршац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Милош Ћосић
Судија Б: Велимир Гроза
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 005027
20/10/2018
20:00
Сечањ
Долово
Долово
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 005028
21/10/2018
18:00
Мокрин
Инђија
Инђија
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 005029
20/10/2018
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 005030

4. коло

12/10/2018
20:00
Јабука
Јабука
Јабука
Апатин
Апатин
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 004019
13/10/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Младост
Вршац
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 004020
13/10/2018
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 004021
14/10/2018
19:00
Долово
Долово
Долово
Сивац 69
Сивац
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 004022
14/10/2018
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 004023
14/10/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 004024

3. коло

06/10/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука
Јабука
Судија А: Немања Ковачић
Судија Б: Иван Мандић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 003013
06/10/2018
17:00
Шид
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Сретен Аврамовић
Судија Б: Велимир Тошковић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 003014
06/10/2018
17:00
Вршац
Младост
Вршац
Долово
Долово
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 003015
06/10/2018
18:00
Сивац
Сивац 69
Сивац
Инђија
Инђија
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 003016
06/10/2018
18:00
Сечањ
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: 97
Судија Б: 98
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 003017
06/10/2018
19:00
Мокрин
Апатин
Апатин
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 003018

2. коло

29/09/2018
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 002007
29/09/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 002008
29/09/2018
16:30
Долово
Долово
Долово
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 002009
29/09/2018
19:00
Инђија
Инђија
Инђија
Младост
Вршац
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 00210
30/09/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Сивац 69
Сивац
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 002011
30/09/2018
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Контролор: Владимир Смиљанић

Број утакмице: 002012

1. коло

22/09/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Долово
Долово
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 001002
22/09/2018
17:00
Шид
Инђија
Инђија
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 001003
22/09/2018
17:00
Вршац
Младост
Вршац
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 001004
22/09/2018
16:00
Црвенка
Сивац 69
Сивац
Апатин
Апатин
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 001005
22/09/2018
20:00
Сечањ
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 001006

Жене


22. коло

23/05/2019
19:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Спартак
Дебељача
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 022127
28/05/2019
19:30
Долово
Долово (ж)
Долово
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 022128
25/05/2019
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Младост
Српска Црња
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 022129
26/05/2019
19:30
Сомбор
Раванград
Сомбор
Мокрин
Мокрин
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 022130
25/05/2019
17:00
Ада
Раднички
Бајмок
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 022131
28/05/2019
19:30
Црвенка
Лаки
Црвенка
Кикинда
Кикинда
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 022132

21. коло

19/05/2019
15:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Јадран
Фекетић
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 021121
19/05/2019
12:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 021122
19/05/2019
19:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Темерин
Темерин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 021123
19/05/2019
19:30
Сомбор
Раванград
Сомбор
Раднички
Бајмок
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: 197


Број утакмице: 021124
19/05/2019
20:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 021125
18/05/2019
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Лаки
Црвенка
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 021126

20. коло

16/05/2019
19:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Јадран
Фекетић
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 020115
22/05/2019
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 020116
12/05/2019
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Раднички
Бајмок
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 020117
12/05/2019
19:30
Сомбор
Раванград
Сомбор
Кикинда
Кикинда
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 020118
10/05/2019
19:00
Ада
Спартак
Дебељача
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 020119
11/05/2019
17:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Младост
Српска Црња
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 020120

19. коло

21/05/2019
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Јадран
Фекетић
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: 133

Број утакмице: 019109
03/05/2019
18:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 019110
04/05/2019
19:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Темерин
Темерин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 019111
04/05/2019
19:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 019113
04/05/2019
19:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Долово (ж)
Долово
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 019114

18. коло

20/04/2019
18:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 018103
20/04/2019
16:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Кикинда
Кикинда
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 018104
20/04/2019
18:00
Темерин
Темерин
Темерин
Спартак
Дебељача
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 018105
21/04/2019
19:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Лаки
Црвенка
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 018106
21/04/2019
18:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Раднички
Бајмок
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 018107
20/04/2019
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Мокрин
Мокрин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: 133

Број утакмице: 018108

17. коло

13/04/2019
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Јадран
Фекетић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 017097
13/04/2019
16:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Спартак
Дебељача
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 017098
13/04/2019
19:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Темерин
Темерин
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 017099
14/04/2019
17:00
Ада
Раванград
Сомбор
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 017100
13/04/2019
18:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Долово (ж)
Долово
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 017101
14/04/2019
18:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Младост
Српска Црња
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 017102

16. коло

06/04/2019
18:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Раванград
Сомбор
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 016091
06/04/2019
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Лаки
Црвенка
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 016092
05/04/2019
21:00
Темерин
Темерин
Темерин
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 016093
06/04/2019
14:30
Долово
Долово (ж)
Долово
Спартак
Дебељача
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 016094
06/04/2019
19:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Кикинда
Кикинда
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 016095
06/04/2019
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Раднички
Бајмок
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 016096

15. коло

31/03/2019
13:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Јадран
Фекетић
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 015085
30/03/2019
18:00
Ада
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 015086
30/03/2019
20:15
Сомбор
Раванград
Сомбор
Темерин
Темерин
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 015087
30/03/2019
17:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Долово (ж)
Долово
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 015088
30/03/2019
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Младост
Српска Црња
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 015089
30/03/2019
18:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Мокрин
Мокрин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 015090

14. коло

23/03/2019
19:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Темерин
Темерин
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 014079
23/03/2019
19:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Раванград
Сомбор
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 014080
24/03/2019
13:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 014081
23/03/2019
19:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Лаки
Црвенка
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 014082
24/03/2019
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Спартак
Дебељача
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: 133

Број утакмице: 014083
03/04/2019
20:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Кикинда
Кикинда
Судија А: 110
Судија Б: 48
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 014084

13. коло

16/03/2019
19:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Јадран
Фекетић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 013073
17/03/2019
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: 197


Број утакмице: 013074
16/03/2019
18:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Долово (ж)
Долово
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 013075
15/03/2019
20:00
Ада
Младост
Српска Црња
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 013076
03/04/2019
19:30
Црвенка
Лаки
Црвенка
Мокрин
Мокрин
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 013077
16/03/2019
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Раднички
Бајмок
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 013078

12. коло

10/03/2019
18:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: 110
Судија Б: 48
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 012067
10/03/2019
14:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Темерин
Темерин
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 012068
10/03/2019
18:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Раванград
Сомбор
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 012069
09/03/2019
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 012070
09/03/2019
19:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Лаки
Црвенка
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 012071
10/03/2019
18:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Спартак
Дебељача
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 012072

11. коло

01/12/2018
00:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Јадран
Фекетић
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Зоран Ђикић

Број утакмице: 011061
01/12/2018
15:30
Долово
Пролетер (ж)
Зрењанин
Долово (ж)
Долово
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: 133

Број утакмице: 011062
30/11/2018
20:30
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Темерин
Темерин
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 011063
02/12/2018
18:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Раванград
Сомбор
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 011064
01/12/2018
16:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 011065
01/12/2018
00:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Лаки
Црвенка
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 011066

10. коло

25/11/2018
17:30
Фекетић
Јадран
Фекетић
Долово (ж)
Долово
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 010055
25/11/2018
19:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Младост
Српска Црња
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 010056
25/11/2018
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 010057
25/11/2018
16:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Раванград
Сомбор
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 010058
24/11/2018
19:00
Ада
Кикинда
Кикинда
Судија А: Николета Микушак
Судија Б: Андреа Комленић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 010059
24/11/2018
20:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Спартак
Дебељача
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: 197


Број утакмице: 010060

9. коло

18/11/2018
17:30
Фекетић
Јадран
Фекетић
Лаки
Црвенка
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 009049
18/11/2018
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 009050
16/11/2018
20:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Темерин
Темерин
Судија А: 110
Судија Б: 48
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 009051
17/11/2018
18:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Раванград
Сомбор
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: 133

Број утакмице: 009052
18/11/2018
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 009053
18/11/2018
18:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Долово (ж)
Долово
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 009054

8. коло

10/11/2018
18:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Младост
Српска Црња
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 008043
10/11/2018
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Раднички
Бајмок
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 008044
10/11/2018
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Кикинда
Кикинда
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 008045
11/11/2018
00:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Спартак
Дебељача
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 008046
14/11/2018
19:00
Ада
Лаки
Црвенка
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 008047
10/11/2018
17:30
Долово
Долово (ж)
Долово
Мокрин
Мокрин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 008048

7. коло

03/11/2018
18:00
Ада
Јадран
Фекетић
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: 133

Број утакмице: 007037
03/11/2018
18:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 007038
03/11/2018
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Темерин
Темерин
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 007039
03/11/2018
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Раванград
Сомбор
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 007040
04/11/2018
16:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Долово (ж)
Долово
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 007041
03/11/2018
20:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Младост
Српска Црња
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 007042

6. коло

12/11/2018
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Мокрин
Мокрин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 006031
26/10/2018
20:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 006032
28/10/2018
15:00
Темерин
Темерин
Темерин
Лаки
Црвенка
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 006033
28/10/2018
20:30
Сомбор
Раванград
Сомбор
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 006034
27/10/2018
18:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Кикинда
Кикинда
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 006035
27/10/2018
19:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Раднички
Бајмок
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 006036

5. коло

21/10/2018
19:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Јадран
Фекетић
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 005025
21/10/2018
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: 197


Број утакмице: 005026
20/10/2018
17:00
Ада
Темерин
Темерин
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 005027
20/10/2018
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Долово (ж)
Долово
Судија А: Ацо Митановски
Судија Б: Давор Петровић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 005028
20/10/2018
19:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Младост
Српска Црња
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 005029
20/10/2018
00:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Мокрин
Мокрин
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 005030

4. коло

14/10/2018
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Раднички
Бајмок
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 004019
13/10/2018
14:30
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: 133

Број утакмице: 004020
14/10/2018
19:30
Темерин
Темерин
Темерин
Раванград
Сомбор
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 004021
14/10/2018
16:30
Долово
Долово (ж)
Долово
Лаки
Црвенка
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 004022
14/10/2018
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Спартак
Дебељача
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 004023
14/10/2018
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Кикинда
Кикинда
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 004024

3. коло

06/10/2018
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Јадран
Фекетић
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 003013
07/10/2018
19:30
Сомбор
Раванград
Сомбор
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 003014
06/10/2018
18:00
Ада
Долово (ж)
Долово
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 003015
06/10/2018
16:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Младост
Српска Црња
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 003016
07/10/2018
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Мокрин
Мокрин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 003017
06/10/2018
18:00
Кикинда
Кикинда
Кикинда
Раднички
Бајмок
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 003018

2. коло

09/10/2018
20:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Кикинда
Кикинда
Судија А: 110
Судија Б: 48
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 002007
29/09/2018
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Темерин
Темерин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 002008
29/09/2018
00:00
Долово
Долово (ж)
Долово
Раванград
Сомбор
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 002009
30/09/2018
19:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: 133

Број утакмице: 00210
30/09/2018
18:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Лаки
Црвенка
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: 197


Број утакмице: 002011
09/10/2018
00:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Спартак
Дебељача
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 002012

1. коло

22/09/2018
16:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Јадран
Фекетић
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 001001
22/09/2018
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Долово (ж)
Долово
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 001002
22/09/2018
18:30
Сомбор
Раванград
Сомбор
Младост
Српска Црња
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Делегат: Ласло Ковач


Број утакмице: 001003
22/09/2018
18:00
Ада
Мокрин
Мокрин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 001004
22/09/2018
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Раднички
Бајмок
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 001005
22/09/2018
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Кикинда
Кикинда
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 001006