Југовић - Сонта

29/10/2017 17:00 Каћ


6.коло
Југовић 32 : 9 Сонта


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Југовић-Кленак 09 36-21
2. Југовић-Апатин (ж) 30-17
3. Милетић-Југовић 15-40
4. Југовић-Срем 29-32
5. Русин-Југовић 16-42
6. Југовић-Сонта 32-9
7. Сента-Југовић 14-34
8. Кленак 09-Југовић 24-26
9. Апатин (ж)-Југовић 24-27
10. Југовић-Милетић 36-12
11. Срем-Југовић 25-22
12. Југовић-Русин 37-8
13. Сонта-Југовић 16-32
14. Југовић-Сента 34-21
Коло Утакмица Рез
1. Милетић-Сонта 21-18
2. Сонта-Срем 13-36
3. Русин-Сонта 30-19
4. Кленак 09-Сонта 37-10
5. Сонта-Сента 7-25
6. Југовић-Сонта 32-9
7. Сонта-Апатин (ж) 13-31
8. Сонта-Милетић 17-22
9. Срем-Сонта 41-5
10. Сонта-Русин 19-15
11. Сонта-Кленак 09 5-26
12. Сента-Сонта 22-8
13. Сонта-Југовић 16-32
14. Апатин (ж)-Сонта 37-7