Сонта - Русин

31/03/2018 18:00 Сонта


10.коло
Сонта 19 : 15 Русин


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Милетић-Сонта 21-18
2. Сонта-Срем 13-36
3. Русин-Сонта 30-19
4. Кленак 09-Сонта 37-10
5. Сонта-Сента 7-25
6. Југовић-Сонта 32-9
7. Сонта-Апатин (ж) 13-31
8. Сонта-Милетић 17-22
9. Срем-Сонта 41-5
10. Сонта-Русин 19-15
11. Сонта-Кленак 09 5-26
12. Сента-Сонта 22-8
13. Сонта-Југовић 16-32
14. Апатин (ж)-Сонта 37-7
Коло Утакмица Рез
1. Срем-Русин 31-15
2. Кленак 09-Русин 34-15
3. Русин-Сонта 30-19
4. Сента-Русин 27-12
5. Русин-Југовић 16-42
6. Апатин (ж)-Русин 48-18
7. Русин-Милетић 16-26
8. Русин-Срем 7-35
9. Русин-Кленак 09 9-27
10. Сонта-Русин 19-15
11. Русин-Сента 11-25
12. Југовић-Русин 37-8
13. Русин-Апатин (ж) 10-37
14. Милетић-Русин 19-12